LECTII DE INOT PENTRU COPII

Învață alături de profesioniști

Copiilor le place la nebunie apa și totuși de multe ori le e frică să înoate. Oferă-i copilului tău șansa de a învăța, încă de la început, tehnicile corecte de adaptare la apă și înot. Instructorii noștri profesioniști știu să-i facă pe copii să treacă bariera apei și să ajungă să iubească înotul. Învață alături de cei mai buni să înoți cu pasiune toată viața.

Armonie și joc

Dacă înveți de mic să înoți corect, o să înoți toată viața de drag. S-ar putea să ajungi să faci și performanță sportivă. Dar înainte de orice, corpul tunui copil se va dezvolta și va crește armonios, puternic  și sănătos. Dincolo de beneficiile fizice ale înotului, copilul tău va experimenta o stare de bine în bazin – se va bucura de apă și se va juca evoluând în diferite stiluri de înot. Oferă-i șansa de a învăța să se bucure de apă, alături de echipa Aqua Swim.

Atmosfera perfectă pentru dezvoltare

Pentru copii, orice formă de învățare pleacă de la joacă. Instructorii noștri profesioniști știu să creeze atmosfera optimă de învățare pentru copii în bazinele Clubului Aqua Swim. Suntem o echipă care iubește performanța, dar știm să ne și jucăm în apă – copilul tău se va bucura de fiecare clipă petrecută în bazin alături de noi.

AVANTAJELE INOTULUI PENTRU COPII LA AQUA SWIM

Atmosferă

Copiii noștri sunt tot mai atrași de noile tehnologii – perspectiva unei vieți sedentare e apăsătoare. Dar copiii iubesc apa! Noi vă propunem cea mai bună soluție pentru a-i ajuta să se rupă ușor de monitor și să facă mișcare – sărim în bazin și înotăm de drag! Atmosfera de la Aqua Swim și abordarea instructorilor noștri îi va face să revină de drag la orele de înot. Va fi mai mult decât învățarea unor tehnice specifice, va fi joacă și voie bună într-o atmosferă perfectă.

Dezvolta armonios musculatura copilului

Joacă și sport prin înot – modul ideal de a crește frumos și a-ți dezvolta un corp sănătos. Nu-ți bate copilul la cap să stea drept pe scaun, adu-l la bazinul de înot și postura corectă la masă (și în viață) se va dezvolta de la sine. În plus, este și cel mai sănătos mod de a-și consuma energia – într-o piscină cu apă curată și filtrată, alături de instructori profesioniști de înot, de la care vor învăța mai mult decât tehnicile  esențiale  specifice în natație.

Sănătate pe toate fronturile

Copii de azi sunt adulții de mâine și bunicii de poimâine. Întâmpină orice problemă de sănătate a copilului tău prin activitatea fizică din bazinul de înot. Înotul scade riscul crizelor de astm, ajută la reducerea greutății și la formarea sistemului osos, și contribuie în mod semnificativ la întărirea sistemului imunitar. Copilul tău va crește mai sănătos și mai puternic, și își va dezvolta o musculatură armonioasă prin înot.

Efecte benefice

O jumătate de oră de înot este echivalentul unei tablete de ciocolată – mai multe endorfine, mai multă bucurie pe chipul copilului tău. De asemenea, înotul crește apetitul, îmbunătățește calitatea somnului, oxigenează mai bine organismul, într-un cuvânt asigură o creștere armonioasă în perioada copilăriei și a adolescenței. Șansele ca copilul tău să fie mai fericit cu viața lui de adult cresc odată ce știe să înoate – alături de echipa Aqua Swim, șansele să iubească înotul încă de la început sunt maxime.

Creste capacitatea de concentrare

Înotul e mai mult decât un sport, e un mod de a te bucura de viață. Înotul te învață despre disciplină, tărie de caracter, rezistență, concentrare și bucuria de a reuși – totul într-un mediu prietenos, fără presiuni inutile. Înscrie-ți copilul la sesiunile de înot Aqua Swim și traăește trasnformarea în bine. Toata energia copilului tău se va canaliza întru dezvoltarea lui armonioasă, minte și corp. Un copil mai concentrat înseamnă un om mai inteligent, mai abil, mai de succes – prin înot vei obține asta în mod firesc.

Abonamente personalizate

Fiecare copil este unic și fiecare părinte își dorește ce e mai bun pentru el. Pentru a stabili cel mai bun tip de abonament, dedicat cerințelor specifice fiecăruia, vom sta de vorba și vom căuta cele mai bune soluții. Abonamentele Aqua Swim se adaptează stilului vostru de viață și nevoilor fiecăruia.

FORMULAR DE CONTACT

DETALII CONTACT

ADRESA

Ramada Plaza Bucharest, Bd. Poligrafiei 3-5 B, Bucureşti 013704

Telefon

Costea Antonio: 07CLUBINOT / 0725.824.668

Club Manager

Ronen Stanciu: 0721.523.589

Instructor & Coordonator echipa

MAIL

antonio.costea@aquaswim.ro

ronen.stanciu@aquaswim.ro