Cursuri înot copii

Învață alături de profesioniști

Copiilor le place la nebunie apa și totuși de multe ori le e frică să înoate. Oferă-i copilului tău șansa de a învăța, încă de la început, tehnicile corecte de adaptare la apă și înot. Instructorii noștri profesioniști știu să-i facă pe copii să treacă bariera apei și să ajungă să iubească înotul. 

Este important să te asiguri că lecțiile de înot pentru copii sunt oferite de instructorii calificați și că programul este adaptat pentru vârsta și nivelul de înot al copilului tău. De aceea la Aqua Swim oferim doar personal calificat și antrenori cu un înalt nivel profesional.

Armonie și joc

Dacă înveți de mic să înoți corect, o să înoți toată viața de drag. S-ar putea să ajungi să faci și performanță sportivă. Dar înainte de orice, corpul unui copil se va dezvolta și va crește armonios, puternic și sănătos. Dincolo de beneficiile fizice ale înotului, copilul tău va experimenta o stare de bine în bazin – se va bucura de apă și se va juca evoluând în diferite stiluri de înot.

La Aqua Swim, clasificăm programele de înot pentru copii în funcție de vârsta și nivelul de abilitate al înotătorului. Această metodologie ne permite să asigurăm un nivel adecvat de abilități pentru fiecare fază de dezvoltare a copilului și să păstrăm o durată de clasă potrivită pentru capacitatea fizică și atenția copilului.

Atmosfera perfectă pentru dezvoltare

Pentru copii, orice formă de învățare pleacă de la joacă. Instructorii noștri profesioniști știu să creeze atmosfera optimă de învățare pentru copii în bazinele Clubului Aqua Swim. Suntem o echipă care iubește performanța, dar știm să ne și jucăm în apă – copilul tău se va bucura de fiecare clipă petrecută în bazin alături de noi.

Apa are un farmec special pentru copiii mici, deoarece le oferă o libertate de mișcare mai mare. În lecțiile de înot pentru copii oferite de noi, la Aqua Swim, copilul dumneavoastră va învăța nu numai siguranța în apă și mișcări de înot frumoase, ci va învăța și să se bucure de apă. Ne dorim să oferim o experiență pozitivă și amuzantă, în timp ce copilul dumneavoastră învață această abilitate esențială pentru viață.

Care sunt beneficiile învățării înotului la copii?

Noi, la Aqua Swim, considerăm că înotul este o abilitate esențială pentru viață. Există numeroase beneficii atunci când începeți lecțiile de înot din tinerețe și transformați copiii în iubitori de apă. Copiii care sunt expuși la apă la o vârstă fragedă, de obicei, dezvoltă un nivel mai scăzut de anxietate și încordare atunci când sunt în prezența apei mai târziu în viață. În plus, înotul poate contribui la creșterea încrederii copilului dumneavoastră în numeroase moduri, cum ar fi îmbunătățirea abilităților fizice și mentale, precum și încurajarea unui stil de viață activ. La Aqua Swim, ne dorim să ajutăm copiii să învețe această abilitate valoroasă și să se bucure de avantajele înotului pe tot parcursul vieții lor.

Învățarea abilității de a înota poate fi o experiență uimitoare și amintirile legate de aceasta pot rămâne cu dumneavoastră pentru totdeauna. Jocul și înotul în apă cu frații, prietenii și părinții sunt momente prețioase, care vor fi păstrate pentru totdeauna în amintirile copilăriei.

Cursurile de înot pentru copii sunt o activitate excelentă pentru a-i ajuta pe copii să se dezvolte fizic și emoțional, și oferă beneficii precum:

 • Îmbunătățirea sănătății cardiovasculară: Înotul încurajează fluxul sanguin și întărește inima, aceasta fiind important pentru dezvoltarea copiilor.
 • Îmbunătățirea coordonării și a echilibrului: Înotul implică mai multe mișcări simultan, care ajută la dezvoltarea coordonării și a echilibrului copiilor.
 • Creșterea încrederii în apă: Lecțiile de înotul ajuta la creșterea încrederii copiilor în apă și poate scădea frica de înot.
 • Siguranța in apă: Cursurile de înot pot oferi copiilor îndrumare și învățături de siguranță în apă, ceea ce este esențial pentru a preveni posibile accidente.
 • Oportunități sociale: Cursurile de înot pot oferi copiilor șansa de a face noi prieteni și de a face parte din comunitatea înotatorilor.
 • Motivația: Copii care învață să înoate într-un stil specific, pot face înotul mai distractiv pentru ei și pot fi mai motivați pentru a continua sa învețe.
David Maruta invata si se distraza luand lectii de inot la Aqua Swim.

Îți dorești ca nou-născutul tău sau copilul tău sa aibe o dragoste pentru apă pe tot parcursul vietii? Noi, cei de la Aqua Swim, ajutăm copiii să facă acest lucru prin folosirea unei abordări centrate pe copil. În cursurile noastre de înot pentru copii mici folosim muzica, jocuri și jucării pentru a face învățarea distractivă, ceea ce îi ajută pe copii să învețe mai repede și mai bine, reducând în același timp stresul, anxietatea și plânsul. Când copilul dumneavoastră este pregătit, deschis și relaxat procesul de învățare vine natural. Am implementat mentalitatea centrată pe copil cu aproximativ un deceniu în urmă, iar rezultatele au fost incredibile. Când un copil este mulțumit și îi place să învețe, abilitățile sunt încorporate într-un mod pozitiv, crescând performanțele copilului.

Cursurile pentru copii mici care învață să înoate implică activități antrenante în apă, muzică antrenantă și contact strâns cu un părinte sau un alt îngrijitor de încredere. Aceste aspecte, împreună cu entuziasmul de a stăpâni o nouă abilitate, se combină pentru a produce un cadru social care este atât de susținere, cât și favorabil dezvoltării sentimentului de încredere în sine.

Atunci când alegeți Aqua Swim pentru lecțiile de înot ale copilului dumneavoastră, faceți o alegere inteligentă deoarece oferim cel mai inovator program de înot pentru copii din București.

Înțelegem că aceasta este o afirmație puternică, dar ne asumăm responsabilitatea să o susținem prin utilizarea celei mai bune metodologii de instruire, combinând utilizarea piscinelor mici și mari pentru a îmbunătăți forma înotătorului și pentru a preda un set complet de practici de înot și siguranța în apă.

La Aqua Swim, ne străduim să facem învățarea amuzantă și productivă prin utilizarea jocurilor, creativității și exercițiilor inovatoare. Suntem mândri de faptul că metodele noastre unice, combinate cu o atitudine pozitivă, calmă și distractivă, ajută copiii să devină înotători mai buni, prin înțelegerea clară a ceea ce trebuie să facă și cum să o facă. Înotul înseamnă mult mai mult decât doar a da din brațe și a sufla bule. Este un talent care îi va servi copilului tău bine pe tot parcursul vieții și este, de asemenea, o modalitate grozavă pentru ca ei să se distreze!

Considerăm că utilizarea atât a vârstei cât și a nivelului de abilitate în clasificarea programelor de înot ne permite să oferim o experiență de învățare personalizată, adaptată nevoilor și capacităților individuale ale fiecărui copil. Acest lucru ne ajută să garantăm că fiecare copil are oportunități de progres și dezvoltare adecvate, în timp ce se bucură de înot și își îmbunătățește abilitățile.

 

Dezvoltarea armonioasă a copilului dvs.

Înotul este o activitate fizică care poate contribui la dezvoltarea armonioasă a copiilor. Acest lucru se datorează mai multor beneficii pe care înotul le oferă:

 1. Creșterea încrederii: Cursurile de înot pot ajuta copiii să se simtă mai siguri în apă și să își îmbunătățească încrederea în sine.
 2. Dezvoltarea socială: Înotul poate oferi copiilor oportunități de a face prieteni noi și de a fi parte dintr-o comunitate.
 3. Dezvoltarea emoțională: Înotul are efecte benefice pentru starea de spirit și poate ajuta copiii să devină mai relaxați și mai siguri pe ei inșiși.
 4. Competiție si performanță: Copiii care încep să înoate în competiții, au ocazia să-și testeze limitele și să învețe cum să se pregătească pentru acestea și cum să se adapteze la situații de presiune.
 5. Siguranța în apă: Copiii care învată să înoate, învață implicit cum să se salveze în caz de pericol și cum să evite situații care i-ar putea pune în pericol când sunt în apă.
 6. Adaptabilitatea: Cursurile de înot Aqua Swim sunt adaptate pentru diferite niveluri și vârste, astfel încât copiii să poată progresa la un nivel mai avansat în timp ce se dezvoltă armonios.
 7. Dezvoltarea fizică: Înotul implică toate grupele musculare și contribuie la tonifierea generală a corpului. De asemenea, ajută la îmbunătățirea capacității pulmonare și a rezistenței musculare.
 8. Dezvoltarea cognitivă: Înotul poate ajuta la îmbunătățirea atenției, concentrării și a memoria copiilor, acest lucru contribuind la dezvoltarea cognitivă.

Dezvoltarea armonioasa poate fi facilitata prin combinarea inotului cu alte activitati educationale si sportive.