Cursuri înot domiciliu

Clubul AquaSwim vă oferă oportunitatea de a vă îmbunătăți abilitățile de înot în confortul propriei case, dacă aveți acces la o piscina privată, beneficiind de atenția și îndrumarea antrenorilor noștri de elită. Cursurile de înot la domiciliu reprezintă o alegere facilă și elegantă, oferind o gamă variată de avantaje care transformă fiecare ședință într-o experiență excepțională.

De ce cursurile de înot la domiciliu cu AquaSwim sunt preferatele celor în căutarea unui proces de învățare personalizat și de calitate superioară:

 • Instruire Personalizată: Cursurile de înot la domiciliu oferă o atenție individuală sporită, concentrându-se pe dezvoltarea abilităților unice ale fiecărui cursant. Antrenorii noștri vor adapta lecțiile pentru a satisface obiectivele și nivelul de pregătire al fiecărui cursant.
 • Confortul Propriei Case: Învățați să înotați într-un mediu cunoscut și confortabil, acasă. Prin eliminarea deplasării către o locație externă, puteți profita de fiecare minut al ședinței de înot, economisind timp și energie.
 • Flexibilitatea Programului: AquaSwim vă oferă posibilitatea de a alege momentul potrivit pentru lecțiile de înot. Programul cursurilor la domiciliu este adaptat în funcție de disponibilitatea dumneavoastră, permițându-vă să vă aranjați ședințele într-un mod convenabil.
 • Antrenori Multilingvi: Cu mândrie, vă prezentăm antrenorii noștri, vorbitori a unor limbi de circulație precum engleza, ucraineană, rusă, franceza și multe altele. Acest aspect facilitează o comunicare fluidă și eficientă, asigurând că fiecare indicație și îndrumare sunt înțelese în mod clar.

Diversitate de Opțiuni: Pe lângă cursurile private, Clubul AquaSwim organizează cursuri de înot și la nivel de grup, mini-grup sau cu antrenor individual, atât în locațiile proprii din București, cât și la domiciliul cursanților sau în locația aleasă de aceștia, pentru a vă oferi cea mai bună experiență de învățare.

Prețul va fi stabilit în funcție de locație, oră, disponibilitate instructori, frevența dorită pentru cursuri

AquaSwim ofera doua posibilitati de plata – Plata de tip Contributie si plata Business to Business in urma careia se ofera factura.

Asociatia Club Sportiv Aqua Swim, cu sediul in BUCURESTI sect. 1 str. CALEA GRIVITEI nr. 397 bl. N sc. A ap. 9, asociatie inregistrata in Registrul Asociatiilor si Fundatiilor de la Grefa Judecatoriei Sector 3 Bucuresti prin Incheierea nr.162/8.07.2010,Cod de inregistrare fiscala 27286991, avand cont bancar nr. RO38BRDE445SV61041494450 || RO93BRDE445SV06867834450, reprezentata de Costea Gabriel Antonio, avand functia de Presedinte.

Cotizatia se face doar transfer bancar si la mentiune se specifica doar  “CONTRIBUTIE / CONTRIBUTIE CLUB INOT”

La transferul bancar cu o altă denumire decât cea de mai sus, se
mai adaugă +35% contravaloarea sumei transferate – SAU daca doriti sa va emitem factura, vom emite din ACS Aqua Swim SRL

ORGANIZAM POOL PARTY in locatiile noastre si la domiciliu
Pretul se stabileste in functie locatie/ de timpul rezervat/ locul deplasarii.

Ce oferim la AquaSwim:

 • Cursuri de Inițiere și Perfecționare Înot pentru Copii: Punem accent pe construirea unei baze solide pentru cei mici și dezvoltarea încrederii în apă, precum și pe îmbunătățirea tehnicilor de înot. Vă oferim un mediu prietenos pentru cei mici, unde învățarea înotului devine o experiență distractivă și captivantă.
 • Cursuri de Inițiere și Perfecționare Înot pentru Adulți: Indiferent de nivelul de pregătire, adulții se pot bucura de progrese semnificative în înot, sub îndrumarea atentă a antrenorilor noștri specializați.
 • Antrenor Personal, Antrenor Individual: Oferim posibilitatea de a beneficia de atenția și îndrumarea personalizată a unui antrenor dedicat, care vă va ghida în atingerea performanțelor dorite.

AquaSwim înseamnă mai mult decât o simplă lecție de înot – reprezintă o călătorie de perfecționare personală, în care fiecare cursant primește atenția și susținerea necesare pentru a se dezvolta într-un mod armonios.

 

AQUA SWIM. Un club renumit pentru atenția la detalii. Tel: 0725 824 668

 

Indiferent de nivelul de pregătire sau nevoile individuale, vă garantăm că veți fi în mâini pricepute și în siguranță, învățând secretele acestui sport minunat în intimitatea propriului cămin. Înscrieți-vă astăzi la Cursurile de Înot la Domiciliu oferite de AquaSwim și descoperiți arta înotului, sub îndrumarea noastră experimentată și dedicată, adaptată nevoilor dumneavoastră individuale!

Locații AquaSwim – cursuri de înot la domiciliu

Nu mai e nevoie să te lupți cu programul aglomerat al bazinelor publice! Cu AquaSwim, cursurile de înot vin chiar acasă, transformând piscina din curte sau orice altă locație convenabilă pentru dumneavoastră în locul perfect pentru învățare și joacă.

 • Confort: Instructorii noștri experimentați vin acasă, eliminând nevoia de a vă deplasa și oferind o experiență personalizată.
 • Flexibilitate: Programați cursurile de înot la ore convenabile pentru toată familia.
 • Siguranță: Puteți învăța într-un mediu privat și sigur, sub atenta supraveghere a antrenorilor noștri.
 • Distracție: Transformăm învățarea înotului într-o experiență distractivă și plăcută pentru participanții de toate vârstele.
 • Progres rapid: Atenție individuală și plan de învățare adaptat nevoilor fiecărui cursant.

Cine poate participa la cursurile de înot la domiciliu oferite de la AquaSwim?

Cursurile de înot la domiciliu de la AquaSwim sunt potrivite pentru o gamă largă de persoane, indiferent de vârstă sau nivel de experiență în înot. Iată pentru cine sunt potrivite:

 • Copii: Cursurile de înot la domiciliu sunt ideale pentru copiii care își doresc să învețe să înoate sau să își perfecționeze abilitățile existente. Învățând înotul în confortul propriei case, unii copii se simt mai bine și mai încrezători, ceea ce poate accelera procesul de învățare. Antrenorii AquaSwim sunt specializați în lucru cu copiii și creează un mediu sigur în timpul lecțiilor de înot la domiciliu, încurajându-i să se distreze în timp ce învață și să își îmbunătățească abilitățile de înot.
 • Adulți: Indiferent dacă sunteți începător sau aveți deja experiență în înot, cursurile de înot la domiciliu de la AquaSwim sunt potrivite pentru adulți. Pentru cei care sunt noi în domeniul înotului, aceste cursuri de înot la domiciliu pentru adulți oferă o experiență confortabilă și personalizată. Pentru cei care au experiență, antrenorii pot ajuta la rafinarea tehnicilor existente și la îmbunătățirea performanței în apă. Indiferent de nivelul de experiență, adulții beneficiază de flexibilitatea și confortul cursurilor de înot la domiciliu, eliminând necesitatea de a se deplasa în locațiile în care AquaSwim își desfășoară activitatea.
 • Familii: Cursurile de înot la domiciliu sunt potrivite și pentru familiile care doresc să învețe împreună sau să își îmbunătățească abilitățile. Fiind în mediul lor familiar, copiii se simt mai confortabil și mai în siguranță, iar părinții pot fi mai implicați în procesul de învățare. De asemenea, pentru familiile cu mai mulți copii, cursurile de înot la domiciliu pot fi mai convenabile atunci când vine vorba de program.
 • Persoane cu un program încărcat: Pentru cei cu un program aglomerat, cursurile de înot la domiciliu reprezintă o soluție ideală. Flexibilitatea programului permite programarea lecțiilor de înot la domiciliu în funcție de disponibilitatea dumneavoastră, eliminând necesitatea de a respecta orele fixe de antrenament. Aceasta vă permite să vă organizați mai bine timpul și să faceți progrese în înot fără a vă perturba programul zilnic.

Care sunt avantajele cursurilor de înot la domiciliu pentru copii oferite de AquaSwim?

Cursurile de înot la domiciliu pentru copii oferite de AquaSwim vin cu numeroase avantaje. Orele de înot la domiciliu pentru copii îmbină confortul de a învăța în confortul propriei case cu o abordare sigură, eficientă și economică cu timpul dumneavoastră. Copiii se pot simți mai confortabil și mai în siguranță într-un mediu familiar, ceea ce poate contribui la încrederea lor în timpul lecțiilor de înot la domiciliu. Instruirea se personalizează în funcție de nevoile specifice ale fiecărui copil, ceea ce asigură progresul lor constant și adaptarea la ritmul lor de învățare. Fiind lecții individuale, copiii primesc mai multă atenție și feedback personalizat din partea antrenorilor AquaSwim, ceea ce îi ajută să își îmbunătățească rapid abilitățile.

Cum se desfășoară orele de înot la domiciliu pentru adulți de la AquaSwim?

Orele de înot la domiciliu pentru adulți de la AquaSwim sunt concepute pentru a se potrivi perfect cu programul și nevoile fiecărui participant. Antrenorii noștri stabilesc o evaluare inițială a nivelului de înot al participantului pentru a adapta instruirea în funcție de acesta. Fiecare lecție de înot la domiciliu pentru adulți este personalizată, începând cu exerciții de încălzire care ajută la pregătirea corpului pentru activitățile de înot. Echipa noastră concentrează pe îmbunătățirea tehnicii de înot, dezvoltarea rezistenței, a capacității respiratorii și îmbunătățirea siguranței în apă. Antrenorii experimentați de la AquaSwim lucrează îndeaproape cu adulții pentru a le corecta tehnica și pentru a-i încuraja să își depășească limitele, totul într-un mediu relaxat. Orele de înot la domiciliu pentru adulți sunt flexibile și pot fi programate în funcție de disponibilitatea participantului, pentru a asigura o experiență de învățare convenabilă și eficientă.

Cât durează o lecție de înot la domiciliu cu AquaSwim?

Durata unei lecții de înot la domiciliu cu AquaSwim poate varia în funcție de preferințele și necesitățile fiecărui participant, dar în general o lecție durează aproximativ între 30 și 45 de minute. Această durată este concepută pentru a oferi suficient timp pentru încălzire, exerciții practice și feedback din partea antrenorului. Cu toate acestea, durata exactă poate fi adaptată pentru a se potrivi programului și nivelului de confort al participantului. Este important să ne asigurăm că fiecare lecție de înot la domiciliu pentru copii și adulți este suficient de lungă pentru a permite progresul, dar și suficient de scurtă pentru a menține atenția și energia participantului.

Ce echipament este necesar pentru a participa la cursurile de înot la domiciliu cu AquaSwim?

Pentru a participa la cursurile de înot la domiciliu cu AquaSwim, veți avea nevoie de câteva elemente de echipament.

 • Un costum de baie confortabil și potrivit este esențial pentru a vă simți în largul apei. Un costum de baie bine potrivit va permite mișcări libere și va contribui la confortul dumneavoastră în timpul lecțiilor.
 • O pereche de ochelari de înot este recomandată pentru a proteja ochii și pentru a vă ajuta să vedeți clar sub apă.

Puteți avea la îndemână o cască de înot, în special pentru cei cu păr lung, pentru a împiedica încurcarea părului în timpul lecțiilor.

Care este experiența antrenorilor care predau cursurile de înot la domiciliu oferite de AquaSwim?

Antrenorii care predau cursurile de înot la domiciliu oferite de AquaSwim sunt profesioniști experimentați și pasionați de înot. Aceștia au o vastă experiență în domeniul înotului și sunt certificați în instruirea atât a copiilor, cât și a adulților. Cu o abordare atentă și personalizată, antrenorii AquaSwim lucrează cu fiecare participant pentru a-i îmbunătăți tehnica, a-i crește încrederea și a-i atinge obiectivele de înot. Ei sunt bine pregătiți să abordeze diverse niveluri de experiență și să ofere feedback constructiv pentru a maximiza progresul fiecărui participant. Fiind la curent cu cele mai recente tehnici și tendințe în instruirea înotului, antrenorii AquaSwim sunt dedicați să ofere o experiență de învățare de calitate și să încurajeze fiecare mic progres.

Cum pot să îmi rezerv o lecție de înot la domiciliu cu AquaSwim?

Rezervarea unei lecții de înot la domiciliu cu AquaSwim este simplă și ușoară. Puteți să ne contactați telefonic la numărul nostru de telefon afișat pe site-ul nostru web și să discutați direct cu unul dintre membrii echipei noastre. Puteți completa formularul nostru de contact online și un reprezentant AquaSwim vă va contacta pentru a stabili detaliile rezervării. Dacă preferați, puteți să ne trimiteți un e-mail cu solicitarea dumneavoastră de rezervare. Indiferent de metoda pe care o alegeți, suntem aici pentru a răspunde la întrebările dumneavoastră și pentru a vă ajuta să stabiliți programul ideal pentru lecțiile de înot la domiciliu.

Pot participa la cursurile de înot la domiciliu cu AquaSwim chiar dacă nu am o piscină la domiciliu?

Da, puteți participa la cursurile de înot la domiciliu cu AquaSwim chiar dacă nu aveți o piscină la domiciliu. AquaSwim poate organiza lecțiile  de înot pentru adulți și copii la piscine publice sau facilități similare din zonă, care nu vă pun în pericol siguranța. Dacă nu aveți acces la o piscină, există posibilitatea să utilizăm facilitățile disponibile în apropierea dumneavoastră. Ne asigurăm că lecțiile de înot sunt programate într-un loc convenabil și suntem flexibili în a găsi soluții potrivite pentru a vă oferi o experiență de învățare a înotului la domiciliu, chiar și fără o piscină privată. Pentru detalii și programări, vă rugăm să ne contactați.