Cursuri înot copii

Clubul AquaSwim vă oferă oportunitatea de a vă îmbunătăți abilitățile de înot în confortul propriei case, dacă aveți acces la o piscina privată, beneficiind de atenția și îndrumarea antrenorilor noștri de elită. Cursurile de înot la domiciliu reprezintă o alegere facilă și elegantă, oferind o gamă variată de avantaje care transformă fiecare ședință într-o experiență excepțională.

De ce cursurile de înot la domiciliu cu AquaSwim sunt preferatele celor în căutarea unui proces de învățare personalizat și de calitate superioară:

  • Instruire Personalizată: Cursurile de înot la domiciliu oferă o atenție individuală sporită, concentrându-se pe dezvoltarea abilităților unice ale fiecărui cursant. Antrenorii noștri vor adapta lecțiile pentru a satisface obiectivele și nivelul de pregătire al fiecărui cursant.
  • Confortul Propriei Case: Învățați să înotați într-un mediu cunoscut și confortabil, acasă. Prin eliminarea deplasării către o locație externă, puteți profita de fiecare minut al ședinței de înot, economisind timp și energie.
  • Flexibilitatea Programului: AquaSwim vă oferă posibilitatea de a alege momentul potrivit pentru lecțiile de înot. Programul cursurilor la domiciliu este adaptat în funcție de disponibilitatea dumneavoastră, permițându-vă să vă aranjați ședințele într-un mod convenabil.
  • Antrenori Multilingvi: Cu mândrie, vă prezentăm antrenorii noștri, vorbitori a unor limbi de circulație precum engleza, ucraineană, rusă, franceza și multe altele. Acest aspect facilitează o comunicare fluidă și eficientă, asigurând că fiecare indicație și îndrumare sunt înțelese în mod clar.

Diversitate de Opțiuni: Pe lângă cursurile private, Clubul AquaSwim organizează cursuri de înot și la nivel de grup, mini-grup sau cu antrenor individual, atât în locațiile proprii din București, cât și la domiciliul cursanților sau în locația aleasă de aceștia, pentru a vă oferi cea mai bună experiență de învățare.

Prețul va fi stabilit în funcție de locație, oră, disponibilitate instructori, frevența dorită pentru cursuri

Va rugam sa luati la cunostinta faptul ca plata serviciilor se va efectua doar in moneda nationala RON.

Cont : RO38BRDE445SV61041494450

Plata se va face doar prin transfer bancar inaintea inceperii orelor de inot, mentiunea de :
CONTRIBUTIE PENTRU CLUB DE INOT pentru PF si SPONSORIZARE pentru PJ
(La transferul bancar cu o alta denumire decat cele de mai sus, se mai adauga +16% contravaloarea sumei transferate)
Se poate emite factura pentru persoane juridice, cu o majorare de 10%

ORGANIZAM POOL PARTY in locatiile noastre si la domiciliu
Pretul se stabileste in functie locatie/ de timpul rezervat/ locul deplasarii.

Ce oferim la AquaSwim:

  • Cursuri de Inițiere și Perfecționare Înot pentru Copii: Punem accent pe construirea unei baze solide pentru cei mici și dezvoltarea încrederii în apă, precum și pe îmbunătățirea tehnicilor de înot. Vă oferim un mediu prietenos pentru cei mici, unde învățarea înotului devine o experiență distractivă și captivantă.
  • Cursuri de Inițiere și Perfecționare Înot pentru Adulți: Indiferent de nivelul de pregătire, adulții se pot bucura de progrese semnificative în înot, sub îndrumarea atentă a antrenorilor noștri specializați.
  • Antrenor Personal, Antrenor Individual: Oferim posibilitatea de a beneficia de atenția și îndrumarea personalizată a unui antrenor dedicat, care vă va ghida în atingerea performanțelor dorite.

AquaSwim înseamnă mai mult decât o simplă lecție de înot – reprezintă o călătorie de perfecționare personală, în care fiecare cursant primește atenția și susținerea necesare pentru a se dezvolta într-un mod armonios.

 

AQUA SWIM. Un club renumit pentru atenția la detalii. Tel: 0725 824 668

 

Indiferent de nivelul de pregătire sau nevoile individuale, vă garantăm că veți fi în mâini pricepute și în siguranță, învățând secretele acestui sport minunat în intimitatea propriului cămin. Înscrieți-vă astăzi la Cursurile de Înot la Domiciliu oferite de AquaSwim și descoperiți arta înotului, sub îndrumarea noastră experimentată și dedicată, adaptată nevoilor dumneavoastră individuale!