Descoperă pasiunea de a înota de la cea mai fragedă vârstă – Aqua Swim la grădiniță

aug 22, 2017 | Uncategorized

Un copil care practică înotul crește mai sănătos și se dezvoltă mult mai armonios. AquaSwim a inițiat și dezvoltat un program de introducere a înotului pentru copii ca alternativă la ora de sport desfășurată în școală sau în grădiniță. Numeroase grădinițe și școli private s-au bucurat de această inițiativă, iar copiii care au participat la clasele noastre de inițiere au deprins bazele unui sport complet, care contribuie la dezvoltarea lor fizică și psihică de excepție.

Printre instituțiile de învățământ care au beneficiat de acest program se numără: Forest Academy, Schuffer Garden, Oskar, Anastasia, Lindenblute, Apple Tree, Kariris, Teko, Afterschool Art, Tărâmul Spiridușilor, Iboo, Școala As, Școala Americană, Grădinița Prichindel, Grădinița Adam, Winnie, Grădinița Super Kids, Sunny Day, Happy Face, Universul copiilor, Laura Elena Center, Genesis, Junior, Centrul The Flutur Factory, Arc en Ciel, Or Avner, Bienne Maja, Franklin, Butterfly, Littleone School, Explorer 100, Ursulețul, Zori de zi, Nirvana, Children’s Academy, Micii Magicieni, Frensi Club, Anastasya, Lions.

Bucuria pe care am văzut-o la acești copiii și entuziasmul lor de a învăța să înoate cât mai bine, determinarea de a deprinde toate stilurile de înot cât mai bine cu putință, de la vârste cât mai fragede, ne-a convins să dezvoltăm un program dedicat celor mai mici – bebelușilor. Află mai multe despre asta pe Aqua Kids.

0 Comments