Fiecare copil merită șansa la o viață sănătoasă, iar noi suntem aici să îi ajutăm – lecții de înot gratuite pentru copii

iun 6, 2024 | Uncategorized

La AquaSwim, vrem ca fiecare copil să se bucure de beneficiile înotului, indiferent de circumstanțe și de provocările cu care se confruntă. Știm că viața poate fi dificilă uneori, drept pentru care AquaSwim colaborează cu ONG-uri și instituții de protecție ale statului român pentru a oferi echipamente și cursuri de înot gratuite pentru copiii cu nevoi speciale sau care provin din medii defavorizate. AquaSwim crede în puterea transformatoare a sportului, motiv pentru care, în timpul cursurilor de înot gratuite pentru copii, instructorii noștri sunt special instruiți să îi ghideze pe cei mici în fiecare etapă a învățării, oferindu-le sprijinul de care au nevoie pentru a descoperi bucuria mișcării și a-și depăși propriile așteptări. 🌊

AquaSwim – șansa la o viață mai bună

Înotul ne aduce împreună! De aceea, AquaSwim oferă cursuri gratuite de înot pentru copiii și tinerii din Ilfov și București, care primesc asistență socială și au nevoie de terapie prin înot.

Considerăm că este mai frumos când îți împărtășești bucuria cu ceilalți! Instructorii AquaSwim sunt pregătiți să lucreze cu micuții care au nevoie de ore gratuite de înot pentru copii, dar, pentru a ne atinge obiectivul, avem nevoie de sprijinul tău!
Îți dorești să contribui la zâmbetele și succesele copiilor din timpul cursurilor gratuite de înot? Iată câteva recomandări din partea AquaSwim:

aquaswim cursuri gratuite articol images 1
  • Completează formularul 230: Dacă vrei să ne ajuți să ne atingem obiectivul de a oferi cursuri gratuite de înot pentru copii, redirecționează 3,5% din impozitul pe venit către AquaSwim, fără niciun cost suplimentar pentru tine. Completează în mai puțin de un minut formularul 230, chiar din confortul propriei case, și alătură-te cauzei AquaSwim! 🖊️
  • Donează/cumpără echipamente: AquaSwim are nevoie de tine pentru a echipa copiii din medii defavorizate sau cu nevoi speciale cu tot ce au nevoie pentru a participa la lecțiile de înot. La Aqua Swim, credem că bucuria înotului este pentru toți copiii, fără excepție. De aceea, ne străduim să creăm un mediu sigur și incluziv pe tot parcursul orelor gratuite de înot, unde fiecare copil se simte valorizat și acceptat, indiferent de abilitățile sau circumstanțele sale. AquaSwim vrea ca toți copiii să aibă acces la echipamente adecvate și sigure, care să le permită să învețe și să se bucure de înot fără griji. De aceea, te rugăm ca, în cazul în care decizi să donezi, să te asiguri că echipamentele sunt în stare bună și respectă normele de igienă recomandate în timpul cursurilor de înot pentru copii. Astfel, ajuți AquaSwim să ofere tuturor copiilor o experiență pozitivă, prevenind orice situație care ar putea duce la discriminare sau excludere. 🤿
  • Alege un instructor calificat: Pentru a ne asigura că fiecare copil primește atenția de care are nevoie, AquaSwim are nevoie de ajutorul tău. Prin alegerea unui instructor calificat AquaSwim, contribuția ta poate acoperi costurile pentru un specialist, experimentat în cursurile de înot pentru copii cu nevoi speciale. Ce zici, ne dai o mână de ajutor pentru a oferi cursuri de înot de calitate pentru toți copiii? ☺️
  • Contactează-ne: Dacă ai alte idei despre cum ne poți ajuta, echipa AquaSwim va fi bucuroasă să discute cu tine! 📩

Care sunt condițiile pentru a beneficia de cursuri de înot gratuite?

La AquaSwim, credem cu tărie că o viață activă și sănătoasă este dreptul fundamental al fiecărui copil. De aceea, misiunea acestui program este de a oferi cursuri de înot gratuite celor care au nevoie de ele cel mai mult.

Cine poate beneficia de cursurile de înot gratuite oferite de AquaSwim?

aquaswim cursuri gratuite articol images 4

La ce să vă așteptați de la orele de înot gratuite?

🌊 Instructori calificați: Echipa AquaSwim este specializată în lucrul cu copiii cu nevoi speciale și înțelege importanța răbdării, încurajării și adaptării lecțiilor de înot gratuite la nevoile individuale ale fiecărui copil.

🌊 Mediu cald și primitor: AquaSwim vrea ca fiecare copil să se simtă în siguranță și confortabil în timpul orelor de înot gratuite. Bazinul în care AquaSwim oferă cursuri de înot este special amenajat pentru a oferi un mediu relaxant și prietenos, unde copiii se pot bucura de apă și de compania celorlalți.

🌊 Lecții de înot adaptate nevoilor individuale: Fiecare copil învață în ritmul său propriu, iar noi ne adaptăm lecțiile gratuite de înot pentru copii speciale pentru a răspunde nevoilor și abilităților fiecăruia. Abordarea AquaSwim se concentrează pe dezvoltarea încrederii în apă, îmbunătățirea tehnicii de înot și, nu în cele din urmă, pe distracție!

🌊 Oportunități de socializare: Cursurile de înot gratuite oferite de AquaSwim sunt o modalitate excelentă pentru copii de a lega prietenii noi, de a-și dezvolta abilitățile sociale și de a se integra într-o comunitate.

Descoperă locațiile AquaSwim – acolo unde fiecare copil își descoperă potențialul

Deoarece AquaSwim se mândrește cu posibilitatea de a oferi cursuri de înot de calitate pentru toți copiii care ne calcă pragul, am selectat cu grijă cinci locații cu adevărat deosebite din București și Ilfov, toate cu propriile avantaje și caracteristici unice, pentru a ne asigura că fiecare micuț găsește mediul perfect pentru cursurile de înot pentru copii.

  1. Complexul de Natație Otopeni: Un complex modern, care oferă un bazin spațios și luminos, ideal pentru cursurile de înot pentru copii oferite de AquaSwim. Dotat cu facilități de ultimă generație și personal amabil, orele de înot pentru copii în Otopeni devin șansa perfectă pentru ca micuții să se simtă în siguranță și să se bucure de fiecare lecție.
  2. Hotel Ramada Plaza: Situat în inima Bucureștiului, acest hotel elegant oferă un cadru luxos și confortabil pentru lecțiile de înot pentru copii.
  3. Hotel Intercontinental Athénée Palace București: Un hotel de lux, cu o istorie bogată și plin de farmec, oferă o experiență unică la fiecare oră de înot pentru copii.
  4. Campusul Olga Gudynn din Pipera: AquaSwim vrea ca toți micuții să se bucure de beneficiile înotului, așa că am ales un loc special pentru cursurile de înot gratuite pentru copii: Campusul Olga Gudynn din Bulevardul Pipera 141. Alături de instructorii experimentați și răbdători de la AquaSwim, micuții vor descoperi o piscină dedicată exclusiv lor, unde vor învăța să înoate într-un mediu sigur și educativ.
  5. Alex&Andreea Club Fitness & SPA: Acest centru modern și complet echipat oferă un mediu prietenos și încurajator pentru toți copilașii care participă la orele de înot pentru copii. Instructorii AquaSwim sunt mereu alături de ei, oferindu-le sprijinul și motivația de care au nevoie pentru a-și atinge potențialul.

AquaSwim este mai mult decât o școală de înot, este o comunitate care crede în puterea transformatoare a apei și în potențialul fiecărui copil. Fiecare zâmbet, fiecare braț care învinge apa în timpul primei lecții de înot, fiecare progres, oricât de mic, ne umple inimile de bucurie și ne întărește convingerea că facem ceea ce trebuie. Credem că fiecare copil merită să aibă șansa de a se bucura de viață, de a se simți iubit și apreciat!

Suntem recunoscători pentru fiecare copil care ne trece pragul și pentru fiecare zâmbet pe care îl vedem pe chipurile lor. Alături de AquaSwim, puteți face o diferență reală în viața acestor copii și le putem oferi împreună șansa de a crede în ei înșiși și în viitorul lor!

0 Comments