Recomandăm respectarea următoarelor reguli pentru o experiență perfectă în cadrul Clubului Aqua Swim:

Sănătate înainte de toate

Prezentați la începutul cursurilor un aviz medical din care să reiasă că sunteți apți de efort fizic și nu aveți boli de piele. Pentru copii solicităm același aviz medical sau o declarație pe proprie răspundere a părintelui că întrunește condițiile de mai sus.

Încălțăminte adecvată

Vă recomandăm ca în incinta Aqua Swim să purtați șlapi de plajă curați sau botoșei la vestiare și băi.

Frumusețe în stare naturală

Oricât de profesioniste sunt produsele cosmetice pe care le folosiți, riscul ca ele să se înmoaie și să coloreze apa este ridicat. Vă recomandăm să intrați în piscină demachiate în prealabil.

s

Pericol de alunecare

Nu alergați, nu vă împingeți, nu faceți mișcări bruște pe pardoseala umedă.

O apă sănătoasă

Pentru protecția dumneavoastră și a celor din bazin, nu intrați în apă cu răni pe piele, infecții cutanate, veruci sau micoze.

Echipament minim

Echiparea cu cască și costum/slip de baie este obligatorie în cadrul Clubului Aqua Swim.

Igienă

Pentru o igienă perfectă a piscinelor, se folosesc soluții care pot fi agresive în contact cu pielea uscată sau încărcată de produse cosmetice. De aceea vă recomandăm să faceți duș înainte, pentru o adaptare cat mai prietenoasă cu mediul din bazinele de înot.

Armonie în apă

Pentru un mediu cât mai armonios în cadrul Clubului Aqua Swim, vă rugăm să nu faceți sărituri în apă.

Recipiente de sliclă

Pentru siguranța dumneavoastră, nu folosiți recipienți de sticlă în cadrul Clubului Aqua Swim.

Respect

Arătați respect față de reguli și semeni și viața la piscină va fi mai bună pentru fiecare dintre noi!

Care este valabilitatea abonamentului ?

Fiecare abonament are 4 saptamani valabilitate din ziua în care ați început prima ședință de înot

Cum pot primi banii înapoi pentru ședințele neefectuate?

Ședințele neefectuate nu vor fi restituite. Fă-ți un plan pentru a finaliza ședințele de înot în 4 saptamani. 

Ce se întâmplă dacă antrenorul este bolnav sau nu mai lucrează la Aqua Swim?

Noi vom pune la dispoziția dumneavoastră un antrenor din echipa noastră, care să continue cursul de înot, conform tipului de abonament pe care l-ați ales. În cazul în care antrenorul de înot nu mai colaborează cu Aqua Swim, veți fi înștiințați în 48 de ore despre noul antrenor, cu care veți face cursul de înot.

Cum procedez dacă mă îmbolnăvesc?

Ne poți anunța din timp, cu minim 24 ore înainte de ședința de înot programată. Pentru a prelungi valabilitatea abonamentului trebuie să ne trimiți o poză cu recomandarea doctorului tău de familie. Abonamentul nu va fi prelungit peste cele 4 saptamani, dacă nu ne comunicați la timp statusul sănătății dumneavoastră.

Pot anula mai multe ședințe de înot?

Poți anula 1 singură ședință de înot în decursul valabilității de 4 saptamani. Excepții fac doar situațiile medicale în care ne prezentați raportul medical prin care se motivează absența de la cursul de înot.

Ce se întâmplă dacă nu am citit regulamentul?

Solicitarea unui curs de înot și programarea acestuia reprezintă accordul dumneavoastră că ați luat la cunoștiință regulamentul cursurilor de înot pe care le oferim.

Ce se întamplă dacă anulez ședința de înot în ziua cursului?

Ședința de înot va fi considerată efectuată și va fi reținută din abonamentul dumneavostră. Puteți anula ședința de înot cu minim 24 ore înainte, anulările care se comunică într-un timp mai scurt de 24 de ore se vor considera ședințe efectuate.

Pot părinții să asiste la ședința de înot?

Echipa Aqua Swim nu vă recomandă să asistați la cursul de înot al copilului dumneavoastră. Exista anumite zone în proximitatea bazinului de înot de unde puteți urmări cum se desfășoară ședința de înot. Antrenorii din echipa noastră sunt educați și studiați  în domeniul educației și sportului, așa că vă încurajăm să aveți încredere în noi și să vedeți feedbackul copilului dumneavoastra. Din experienta noastra, atunci cand parintii au asistat la primele sedinte de inot ale unui incepator, aceasta a evoluat mult mai timid, mai fricos si a progresat mult mai lent. Alegerea este a dumneavoastra!

Odată îndeplinite condițiile de mai sus, Aqua Swim vă garantează o experiență unică în cadrul lecțiilor de înot, atât pentru cei mari, cât și pentru cei mici.