REGULAMENT

Recomandăm respectarea următoarelor reguli pentru o experiență perfectă în cadrul Clubului Aqua Swim:

Sănătate înainte de toate: prezentați la începutul cursurilor un aviz medical din care să reiasă că sunteți apți de efort fizic și nu aveți boli de piele. Pentru copii solicităm același aviz medical sau o declarație pe proprie răspundere a părintelui că întrunește condițiile de mai sus.

Încălțăminte adecvată – Vă recomandăm ca în incinta Aqua Swim să purtați șlapi de plajă curați sau botoșei la vestiare și băi.

Frumusețe în stare naturală – Oricât de profesioniste sunt produsele cosmetice pe care le folosiți, riscul ca ele să se înmoaie și să coloreze apa este ridicat. Vă recomandăm să intrați în piscină demachiate în prealabil.

Pericol de alunecare – nu alergați, nu vă împingeți, nu faceți mișcări bruște pe pardoseala umedă.

O apă sănătoasă – Pentru protecția dumneavoastră și a celor din bazin, nu intrați în apă cu răni pe piele, infecții cutanate, veruci sau micoze.

Echipament minim – Echiparea cu cască și costum/slip de baie este obligatorie în cadrul Clubului Aqua Swim.

Pentru o igienă perfectă a piscinelor, se folosesc soluții care pot fi agresive în contact cu pielea uscată sau încărcată de produse cosmetice. De aceea vă recomandăm să faceți duș înainte, pentru o adaptare cat mai prietenoasă cu mediul din bazinele de înot.

Armonie în apă – Pentru un mediu cât mai armonios în cadrul Clubului Aqua Swim, vă rugăm să nu faceți sărituri în apă.

Pentru siguranța dumneavoastră, nu folosiți recipienți de sticlă în cadrul Clubului Aqua Swim.

Respect – Arătați respect față de reguli și semeni și viața la piscină va fi mai bună pentru fiecare dintre noi!

Odată îndeplinite condițiile de mai sus, Aqua Swim vă garantează o experiență unică în cadrul lecțiilor de înot, atât pentru cei mari, cât și pentru cei mici.