Lectii inot Ramada Plaza

RAMADA PLAZA – 0725.824.668 – Blv. Poligrafiei 3

Program : Luni – Vineri 7.30 – 21.00 | Sambata 8.30 – 17.00
Duminica la CERERE – pretul de sedinta

În inima Sectorului 1, la Ramada Plaza, Aqua Swim oferă cursuri de înot într-o piscină semiolimpică interioară tratată cu clor Bio obținut din sare. Acest sistem modern de curățare asigură o apă nedăunătoare organismului. Cu o lungime de 25 de metri și o lățime de 12,5 metri, piscina este locul ideal pentru hidroterapie, ajutând la tratarea stărilor de oboseală, stresului și a diverselor afecțiuni musculare și reumatismale. Temperatura constantă a apei, menținută la 29 de grade, completează experiența relaxantă și terapeutică. Descoperă beneficiile hidroterapiei la Aqua Swim, unde tehnologia și confortul se întâlnesc pentru o experiență de învățare și tratament deosebită.

Prețuri

AquaSwim ofera doua posibilitati de plata – Plata de tip Contributie si plata Business to Business in urma careia se ofera factura.

Asociatia Club Sportiv Aqua Swim, cu sediul in BUCURESTI sect. 1 str. CALEA GRIVITEI nr. 397 bl. N sc. A ap. 9, asociatie inregistrata in Registrul Asociatiilor si Fundatiilor de la Grefa Judecatoriei Sector 3 Bucuresti prin Incheierea nr.162/8.07.2010,Cod de inregistrare fiscala 27286991, avand cont bancar nr. RO38BRDE445SV61041494450 || RO93BRDE445SV06867834450, reprezentata de Costea Gabriel Antonio, avand functia de Presedinte.

Cotizatia se face doar transfer bancar si la mentiune se specifica doar  “CONTRIBUTIE / CONTRIBUTIE CLUB INOT”

La transferul bancar cu o altă denumire decât cea de mai sus, se
mai adaugă +35% contravaloarea sumei transferate – SAU daca doriti sa va emitem factura, vom emite din ACS Aqua Swim SRL

aquaswim ramada plaza preturi lectii inot

ATENTIE !! ABONAMENTELE AU VALABILITATE FIXA SEDINTELE NEEFECTUATE IN TERMEN NU SE POT RECUPERA !!!
Abonamentele sunt nominale, numarul sedintelor si pretul acestora fiind valabile pentru un singur cursant.
Valabilitate este de 4 saptamani de cand s-a efectuat prima sedinta.
Cursurile se programează înainte cu cel putin 48 de ore, iar acestea pot fi anulate cu cel putin
24 ore înainte de efectuarea cursului, altfel acesta se va considera efectuat.

Adultii pot participa doar la cursurile individuale!
O lectie de înot durează 30 minte pentru copii de pana in 3 ani si 40 de minute pentru Adulti si pentru copii de +5 ani.

Parcarea nu este inclusa in pret

aquaswim antonio costea e1676463598843

Antonio Costea

@antoniocosteainstructorinot
0725.824.668 | [email protected]
Experienta: Fondator AQUA SWIM,17 ani de inot de performanta Steaua Bucuresti , Peste 20.000h predate – Instructor natatie 2008, Antrenor de inot din 2011

Deplasare in orice locatie ca si instructor
Individual 100 euro / sedinta | Grup 65 euro / sedinta

aquaswim ramada plaza

Locație AquaSwim – Hotel Ramada

Cauți o oază de relaxare și revigorare în mijlocul agitației urbane? Descoperă lecțiile de înot pentru adulți și copii de la AquaSwim chiar în inima sectorului 1, la Hotelul Ramada Plaza! Aici te așteaptă o piscină semiolimpică interioară, tratată cu un sistem modern de clor bio obținut din sare, pentru o apă prietenoasă cu pielea.

Lasă grijile la intrare și bucură-te de:

 • Lecții de înot pentru toate vârstele și nivelurile, într-un cadru prietenos și profesional.
 • Hidroterapie benefică pentru combaterea oboselii, stresului, afecțiunilor musculare și reumatismale.
 • Piscină generoasă de 25 de metri lungime și 12,5 metri lățime, perfectă pentru mișcare și relaxare.
 • Apă menținută la o temperatură constantă de 28,5/29 de grade, pentru o experiență plăcută indiferent de anotimp.
 • Tehnologie de ultimă generație și condiții de confort excepționale, pentru o experiență de neuitat.

Aqua Swim este locul ideal pentru a combina învățarea cu relaxarea și a te bucura de beneficiile hidroterapiei. Te așteptăm să descoperi o lume a stării de bine chiar în centrul Bucureștiului! Păstrează-ți sănătatea și echilibrul cu AquaSwim!

Ce avantaje oferă lecțiile de înot pentru adulți de la AquaSwim Ramada Plaza?

Lecțiile de înot pentru adulți de la AquaSwim Ramada Plaza oferă o serie de avantaje semnificative:

 1. Îmbunătățirea abilităților de înot: Fie că ești un înotător începător sau avansat, lecțiile de înot pentru adulți te ajută să îți îmbunătățești tehnica și să devii mai încrezător.
 2. Instruire personalizată: Instructorii profesioniști de la AquaSwim Ramada Plaza personalizează fiecare lecție de înot pentru adulți în funcție de nivelul tău, obiectivele și nevoile tale specifice.
 3. Mediu sigur și confortabil: AquaSwim Ramada Plaza oferă un mediu sigur și confortabil pentru înot, cu o piscină semiolimpică interioară, sistem modern de curățare a apei și temperatură constantă de 28,5/29 de grade.
 4. Fitness și sănătate: Înotul este o formă excelentă de exercițiu care lucrează toate grupele majore de mușchi, îmbunătățește sistemul cardiovascular și ajută la menținerea unei greutăți sănătoase.
 5. Relaxare și reducerea stresului: Cursurile de înot pentru adulți sunt cunoscute pentru proprietățile lor de relaxare și de reducere a stresului. Lecțiile de înot pentru adulți și copii se desfășoară într-o locație de lux, în incinta Hotelului Ramada Plaza, ceea ce adaugă un plus de confort și plăcere.
 6. Flexibilitatea programului: AquaSwim Ramada Plaza oferă un program flexibil, permițându-ți să alegi momentul cel mai potrivit pentru tine pentru a participa la lecțiile de înot pentru adulți.

Copilului meu îi este frică de apă. Cum se desfășoară cursurile de înot pentru copii de la AquaSwim?

AquaSwim înțelege că unii copii pot avea inițial o anumită frică de apă. De aceea, cursurile de înot pentru copii sunt concepute pentru a-i să depășească această teamă într-un mediu sigur și prietenos.

 1. Atmosfera: Instructorii profesioniști de la AquaSwim știu să creeze o atmosferă optimă de învățare pentru cei mici. Ei se asigură că fiecare elev se simte confortabil și în largul lui în timpul cursurilor de înot pentru copii.
 2. Abordarea prin joacă: Pentru copii, orice formă de învățare pornește de la joacă. Instructorii de la AquaSwim folosesc jocuri și activități distractive pentru a ajuta copiii să se obișnuiască cu apa.
 3. Progres treptat: În cadrul orelor de înot pentru copii de la AquaSwim, aceștia sunt introduși treptat în apă și încep cu exerciții simple, cum ar fi stropirea apei și învățarea felului în care trebuie să se miște în apă.. Pe măsură ce copiii câștigă încredere, ei sunt ghidați către abilități mai avansate.
 4. Siguranță: Siguranța este o prioritate la AquaSwim. Copiii învață practici de siguranță în apă, cum ar fi cum să intre și să iasă din piscină în siguranță, cum să plutească și cum să respire corect în timp ce înoată.
 5. Încurajare: La AquaSwim, se încurajează un mediu pozitiv, acceptabil și prietenos atât în timpul cursurilor de înot pentru adulți, cât și în timpul cursurilor de înot pentru copii. Vrem ca fiecare cursant să se simtă confortabil să învețe și să progreseze la ritmul său propriu, fără a fi judecat de alți elevi.

Pot participa la cursurile de înot pentru adulți de la AquaSwim chiar dacă sunt mai în vârstă?

Desigur! AquaSwim Ramada Plaza este un loc excelent pentru adulții de toate vârstele care doresc să învețe să înoate sau să își îmbunătățească abilitățile de înot. Iată câteva motive pentru care ar trebui să iei în considere AquaSwim atunci când vine vorba despre cursurile de înot pentru adulți:

 1. Experiența: AquaSwim are o experiență vastă în predarea înotului pentru adulți de toate vârstele și nivelurile de abilitate.
 2. Instructori calificați: Instructorii de la AquaSwim sunt profesioniști, bine informați și atenți, care personalizează fiecare lecție în funcție de cerințele, obstacolele și obiectivele unice ale fiecărui elev.
 3. Mediu sigur și confortabil: AquaSwim oferă un mediu sigur și confortabil pentru cursurile de înot pentru adulți, cu o piscină semiolimpică interioară, sistem modern de curățare a apei și temperatură constantă de 28,5/29 de grade

Cât durează o lecție de înot la AquaSwim Ramada Plaza?

Durata unei lecții de înot pentru adulți și copii la AquaSwim Ramada Plaza depinde de vârsta cursantului:

 • Pentru copii de până în 3 ani, o lecție de înot durează 28,5/29 de minute.
 • Pentru adulți și copii de peste 5 ani, o lecție de înot durează 40 de minute.

Această structură de timp este concepută pentru a asigura că fiecare cursant primește atenția adecvată și instruirea necesară în timpul orelor de înot pentru adulți și copii, în vreme ce se menține un nivel confortabil de efort fizic. Instructorii de la AquaSwim sunt dedicați să ofere o experiență de învățare pozitivă și eficientă pentru toți cursanții, indiferent de vârstă sau nivel de experiență.

Sunt familiarizat cu înotul. AquaSwim Ramada Plaza oferă cursuri de înot pentru adulți avansați?

Da, AquaSwim Ramada Plaza oferă cursuri de înot pentru adulți avansați. Acestea sunt concepute pentru a ajuta înotătorii cu experiență să-și îmbunătățească și mai mult abilitățile și tehnica.

Care sunt facilitățile clienților AquaSwim Ramada Plaza?

Locația AquaSwim Ramada Plaza oferă o serie de beneficii semnificative:

 1. Piscină semiolimpică interioară: Hotelul Ramada Plaza, unde AquaSwim oferă ore de înot pentru adulți și copii, dispune de o piscină semiolimpică interioară cu o lungime de 25 de metri și o lățime de 12,5 metri. Aceasta este ideală pentru hidroterapie, ajutând la tratarea stărilor de oboseală, stresului și a diverselor afecțiuni musculare.
 2. Sistem modern de curățare a apei: Piscina folosește un sistem modern de curățare cu clor bio obținut din sare. Acest sistem asigură un mediu de învățare sigur în timpul orelor de înot pentru copii și adulți de la AquaSwim.
 3. Temperatura apei: Temperatura apei este menținută constant la 28,5/29 de grade, ceea ce completează experiența relaxantă și terapeutică.
 4. Acces ușor: AquaSwim își desfășoară activitatea în incinta Hotelului Ramada Plaza, locație care este situată în inima Sectorului 1 din București, pe Bulevardul Poligrafiei 3. Această locație centrală facilitează accesul cursanților.
 5. Mediu de lux: Hotelul Ramada Plaza este considerat o locație de lux, ceea ce face ca AquaSwim să ofere cursuri de înot pentru copii și adulți într-un mediu elegant și confortabil.