Lectii inot – Alexandreea club fitness & spa

Alexandreea Club Fitness & Spa – bd. Basarabiei 37-39 – 0727.825.437

Program:

Luni 7:30-9.00 | 11.00-14.00 | 20.00-22.00
Marti 7:30-9.00 | 11.00-13.00 | 20.00-22.00
Miercuri 7.30-9.30 | 11.00-16.00 | 20.00-22.00
Joi 7.30-9.00 | 11.00-14.00 | 20.00-22.00
Vineri 7.30-9.30| 11.00-16.00 | 20.00-22.00
Sambata si Duminica 13.00-17.00

Imersează-te în plăcerea înotului la Aqua Swim, în Sectorul 3, AlexAndreea. Descoperă o piscină semiolimpică de ultimă generație, cu o lungime de 25 de metri, 8 metri lățime și 1.5 metri adâncime. Aici, tehnologia se întâlnește cu confortul: canal perimetral, dezumidificator, reglare automată a PH+CL, dezinfectare cu UV și centrală de tratare a aerului asigură condiții optime. În plus, poți experimenta relaxarea în cele două saune finlandeze sau Jacuzzi-ul profesional. Înscrie-te acum la cursurile premium de înot oferite de școala Aqua Swim in piscina AlexAndreea sector 3.

Prețuri

AquaSwim ofera doua posibilitati de plata – Plata de tip Contributie si plata Business to Business in urma careia se ofera factura.

Asociatia Club Sportiv Aqua Swim, cu sediul in BUCURESTI sect. 1 str. CALEA GRIVITEI nr. 397 bl. N sc. A ap. 9, asociatie inregistrata in Registrul Asociatiilor si Fundatiilor de la Grefa Judecatoriei Sector 3 Bucuresti prin Incheierea nr.162/8.07.2010,Cod de inregistrare fiscala 27286991, avand cont bancar nr. RO38BRDE445SV61041494450 || RO93BRDE445SV06867834450, reprezentata de Costea Gabriel Antonio, avand functia de Presedinte.

Cotizatia se face doar transfer bancar si la mentiune se specifica doar  “CONTRIBUTIE / CONTRIBUTIE CLUB INOT”

La transferul bancar cu o altă denumire decât cea de mai sus, se
mai adaugă +35% contravaloarea sumei transferate – SAU daca doriti sa va emitem factura, vom emite din ACS Aqua Swim SRL

aquaswim alexandreea preturi lectii inot

ATENTIE !! ABONAMENTELE AU VALABILITATE FIXA SEDINTELE NEEFECTUATE IN TERMEN NU SE POT RECUPERA !!!
Abonamentele sunt nominale, numarul sedintelor si pretul acestora fiind valabile pentru un singur cursant.
Valabilitate este de 4 saptamani de cand s-a efectuat prima sedinta.
Cursurile se programează înainte cu cel putin 48 de ore, iar acestea pot fi anulate cu cel putin
24 ore înainte de efectuarea cursului, altfel acesta se va considera efectuat.

Adultii pot participa doar la cursurile individuale!
O lectie de înot durează 30 minte pentru copii de pana in 3 ani si 40 de minute pentru Adulti si pentru copii de +5 ani.

Parcarea nu este inclusa in pret

aquaswim antonio costea e1676463598843

Antonio Costea

@antoniocosteainstructorinot
0725.824.668 | [email protected]
Experienta: Fondator AQUA SWIM,17 ani de inot de performanta Steaua Bucuresti , Peste 20.000h predate – Instructor natatie 2008, Antrenor de inot din 2011

Deplasare in orice locatie ca si instructor
Individual 100 euro / sedinta | Grup 65 euro / sedinta

aquaswim alexandreea piscina 3
aquaswim alexandreea piscina 4

Locații AquaSwim AlexAndreea – Alexandreea Club Fitness & Spa

Ești gata să te bucuri de o experiență acvatică de neuitat? Alătură-te AquaSwim, academia de înot unde pasiunea pentru apă se împletește cu profesionalismul și distracția! Fie că ai acasă un micuț dornic de aventură sau ești un adult își care dorește să își îmbunătățească abilitățile, la AquaSwim Alexandreea Club Fitness & Spa vei găsi programul perfect pentru tine.

 • Înotul nu e doar o abilitate, e o super-putere!

Dă-i copilului tău darul de a se simți în siguranță și a se distra în apă cu cursurile de înot pentru copii de la AquaSwim. Sau poate tu ești cel care visează să exploreze lumea subacvatică? Avem și cursuri pentru adulți începători și avansați!

 • Viața e mai bună când știi să înoți!

Exercițiu fizic complet, distracție garantată și o abilitate esențială pentru viață – asta te așteaptă la cursurile de înot AquaSwim de la Alexandreea Club Fitness & Spa. Instructorii noștri certificați te vor ajuta să te simți confortabil și încrezător, indiferent de vârsta sau nivelul tău. Hai să facem valuri împreună!

 • Vară pe tot parcusul anului! E timpul să înveți să înoți cu AquaSwim!

De ce să te relaxezi în apă doar în vacanță? Soarele strălucește, piscina te așteaptă, iar AquaSwim are cursul de înot perfect pentru tine! Oferim programe pentru copii și adulți, de la începători la avansați, într-un mediu sigur și prietenos la Alexandreea Club Fitness & Spa. Nu rata șansa să te bucuri de o viață activă și plină de voie bună!

 • Știai că înotul te ajută să te stresezi mai puțin și să te concentrezi mai bine?

AquaSwim îți oferă mai mult decât o simplă lecție de înot. Oferim o oază de relaxare și mișcare, perfectă pentru a te deconecta de la grijile zilnice și a-ți îmbunătăți sănătatea fizică și mentală. Alătură-te comunității noastre de la Alexandreea Club Fitness & Spa și descoperă beneficiile uimitoare ale înotului!

Pot începe cursurile de înot la AquaSwim AlexAndreea în orice moment sau există anumite perioade de înscriere?

La AquaSwim AlexAndreea, nu există perioade fixe de înscriere. Cursurile noastre de înot pentru copii și adulți sunt concepute pentru a permite începerea în orice moment al anului, astfel încât să să vă îmbunătățiți abilitățile de înot imediat. Indiferent dacă sunteți începător sau aveți deja experiență, suntem aici pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele de în funcție de propriul program. Este totul despre confortul și progresul dumneavoastră!

Care sunt orarele disponibile pentru orele de înot de la AquaSwim AlexAndreea?

Cursurile de înot pentru copii și adulți de la AquaSwim AlexAndreea se desfășoară conform unui orar flexibil, adaptat nevoilor și vieților ocupate ale cursanților. AquaSwim AlexAndreea își desfășoară activitatea în timpul săptămânii, inclusiv seara, și în weekend. Suntem aici să vă ajutăm să găsiți intervalul perfect pentru orele de înot pentru copii și adulți.

Ce facilități am dacă optez pentru ore de înot pentru copii și adulți la Alexandreea Fitness & Spa?

Alexandreea Club Fitness & Spa este o destinație de top pentru cei pasionați de fitness și înot. Dacă sunteți interesat de cursurile de înot pentru adulți și copii pe care AquaSwim AlexAndreea le oferă în această locație, iată câteva informații relevante despre facilitățile lor:

 1. Piscina: Alexandreea dispune de o piscină modernă și bine întreținută, potrivită pentru cursuri de înot pentru copii și adulți. Aceasta este echipată cu facilități de filtrare și igienă pentru a asigura o experiență plăcută.
 2. Instructori calificați: La AquaSwim AlexAndreea, avem o echipă dedicată de antrenori experimentați care sunt pasionați de înot și doresc să vă ajute să vă îmbunătățiți abilitățile în apă.
 3. Program flexibil: AquaSwim AlexAndreea oferă ore de înot pentru copii și adulți în funcție de disponibilitatea dumneavoastră. Programul este adaptat pentru a se potrivi nevoilor fiecărui participant. Vă sfătuim să consultați disponibilitatea direct pe siteul nostru!

5. Atmosferă prietenoasă: AquaSwim AlexAndreea promovează o atmosferă prietenoasă și încurajatoare. Indiferent dacă ești începător sau avansat, vei găsi un mediu propice pentru a vă dezvolta abilitățile!

Cum mă pot asigura că copilul meu este în siguranță în cadrul lecțiilor de înot pentru copii de la AquaSwim AlexAndreea?

Siguranța în apă este o preocupare principală la AquaSwim AlexAndreea. Iată câteva reguli esențiale pentru a asigura o experiență sigură în timpul cursurilor de înot pentru copii:

 • Supravegherea constantă: Este crucial ca micuții să fie supravegheați în permanență atunci când se află în apă. Antrenorii noștri sunt special instruiți pentru a se asigura că niciun copil nu rămâne nesupravegheat.
 • Învățarea abilităților de înot: Participarea la cursurile de înot pentru copii este esențială pentru a învăța tehnici de înot corecte și pentru a câștiga încredere în propriile abilități. La AquaSwim AlexAndreea, ne concentrăm nu doar pe înotul propriu-zis, ci și pe educația privind siguranța în apă.
 • Respectarea regulilor de bază ale piscinei: Înainte de a intra în piscină, copiii trebuie să învețe și să respecte regulile de bază ale piscinei, cum ar fi să nu alerge pe marginea piscinei, să nu sară în apă fără supraveghere și să nu se apropie de marginea piscinei în afara cursurilor de înot.

La AquaSwim AlexAndreea, ne angajăm să promovăm siguranța în apă și să oferim copiilor și adulților abilitățile și încrederea necesare pentru a se bucura de experiența înotului într-un mod sigur și plăcut.

AquaSwim AlexAndreea oferă și cursuri de înot individuale?

Da, la AquaSwim AlexAndreea oferim ore private de înot pentru copii și adulți. Iată mai multe detalii despre aceste lecții de înot pentru copii și adulți și beneficiile lor:

 • Atenție individualizată: Orele private de înot pentru copii și adulți oferă antrenorilor AquaSwim AlexAndreea șansa de a acorda o atenție individualizată, concentrată asupra nevoilor și obiectivelor fiecărui participant.
 • Flexibilitate în programare: Lecțiile private de înot pentru copii și adulți permit flexibilitate în programare, astfel încât fiecare cursant să aleagă orele care se potrivesc cel mai bine cu programul său.
 • Ideal pentru toate nivelurile de abilitate: Orele private de înot pentru adulți și copii de la sunt perfecte pentru toate nivelurile de abilitate, de la începători până la avansați. Indiferent dacă doriți să învățați să înotați pentru prima dată sau să vă îmbunătățiți tehnica și performanța, instructorii AquaSwim AlexAndreea pot personaliza fiecare lecție.
 • Îmbunătățire rapidă a abilităților: Prin concentrarea atenției asupra nevoilor individuale, cursurile private de înot permit o îmbunătățire rapidă a abilităților. Atenția personalizată poate ajuta la corectarea erorilor și la dezvoltarea încrederii de sine într-un timp mai scurt decât în cadrul unei lecții de grup.

Confidențialitate și confort: Orele private de înot oferă un mediu confortabil și confidențial pentru cei care preferă să înoate fără priviri indiscrete sau să se concentreze asupra îmbunătățirii abilităților fără presiunea de a fi într-un grup.

Cât de des ar trebui să participe adulții și copiii la cursurile de înot AquaSwim pentru a vedea rezultate?

Participarea regulată la cursurile de înot pentru adulți și copii este importantă pentru a vedea rezultate semnificative și durabile.

 1. Pentru copii:
  • Consistență: Pentru a vedea progrese reale, participarea regulată la cursurile de înot pentru copii este crucială. Recomandăm ca micuții să participe la cursuri de înot de cel puțin două ori pe săptămână.
  • Repetiție și practică: Învățarea înotului necesită repetiție și practică constantă. Participarea regulată la cursurile de înot de la AquaSwim le oferă copiilor oportunități constante de a-și îmbunătăți tehnica și de a-și consolida încrederea.
  • Monitorizarea progresului: Participarea frecventă la cursurile de înot permite instructorilor să monitorizeze și să evalueze progresul copiilor în timp util. Monitorizarea regulată permite ajustarea lecțiilor de înot pentru a se potrivi nevoilor individuale ale fiecărui copil și pentru a maximiza progresul lor în apă.
  • Păstrarea interesului: Participarea regulată la cursurile de înot menține interesul și entuziasmul copiilor. Prin oferirea unui mediu de învățare distractiv și interactiv, copiii sunt încurajați să își continue eforturile și să se bucure de experiența înotului.
 2. Pentru adulți:
  • Frecvența optimă: Pentru adulți, frecvența optimă a participării la cursuri poate varia în funcție de obiectivele personale și nivelul de abilitate. În general, recomandăm participarea la cursuri de înot de cel puțin o dată sau de două ori pe săptămână.
  • Creșterea încrederii: Participarea regulată la cursuri de înot ajută adulții să își crească încrederea în sine în apă și să se simtă mai confortabil în mediul acvatic. Cu cât participă mai des la cursuri, cu atât se vor simți mai încrezători și mai confortabil în apă.
  • Îmbunătățirea tehnicilor: Prin participarea regulată la cursuri, adulții au oportunitatea de a-și îmbunătăți și de a-și rafina tehnicile de înot. Instrucțiunile constante și feedback-ul din partea instructorilor ajută adulții să corecteze erorile și să își îmbunătățească performanța în apă.