Lectii inot Oxford Gardens, Pipera

0746.684.668 – Campus Olga Gudynn, Bulevardul Pipera, Nr. 141, Voluntari, Ilfov, România

Program : Luni – Vineri 17.00 – 20.00

Aqua Swim aduce cursuri de înot în Pipera, la Campusul Olga Gudynn din Bulevardul Pipera 141. Piscina special dedicată copiilor, lângă cartierul Oxford Garden, beneficiază de un sistem de tratare a apei inovator cu electroliză de sare. Acest proces ecologic oferă un ciclu perpetuu, evitând iritarea mucoasei și căilor respiratorii ale copiilor. Acidul hipocloros și ionii de hipoclorit creează un ‘clor liber rezidual’, menținut în jurul valorii de 1,0 mg/l în piscinile interioare și până la 1,5 mg/l în cele exterioare. Parcarea privată este exclusivă pentru clienții cursurilor Aqua Swim Pipera. Învață înotul într-un mediu sigur și inovator!

Prețuri

AquaSwim ofera doua posibilitati de plata – Plata de tip Contributie si plata Business to Business in urma careia se ofera factura.

Asociatia Club Sportiv Aqua Swim, cu sediul in BUCURESTI sect. 1 str. CALEA GRIVITEI nr. 397 bl. N sc. A ap. 9, asociatie inregistrata in Registrul Asociatiilor si Fundatiilor de la Grefa Judecatoriei Sector 3 Bucuresti prin Incheierea nr.162/8.07.2010,Cod de inregistrare fiscala 27286991, avand cont bancar nr. RO38BRDE445SV61041494450 || RO93BRDE445SV06867834450, reprezentata de Costea Gabriel Antonio, avand functia de Presedinte.

Cotizatia se face doar transfer bancar si la mentiune se specifica doar  “CONTRIBUTIE / CONTRIBUTIE CLUB INOT”

La transferul bancar cu o altă denumire decât cea de mai sus, se
mai adaugă +35% contravaloarea sumei transferate – SAU daca doriti sa va emitem factura, vom emite din ACS Aqua Swim SRL

ATENTIE !! ABONAMENTELE AU VALABILITATE FIXA SEDINTELE NEEFECTUATE IN TERMEN NU SE POT RECUPERA !!!
Abonamentele sunt nominale, numarul sedintelor si pretul acestora fiind valabile pentru un singur cursant.
Valabilitate este de 4 saptamani de cand s-a efectuat prima sedinta.
Cursurile se programează înainte cu cel putin 48 de ore, iar acestea pot fi anulate cu cel putin
24 ore înainte de efectuarea cursului, altfel acesta se va considera efectuat.

Adultii pot participa doar la cursurile individuale!
O lectie de înot durează 30 minte pentru copii de pana in 3 ani si 40 de minute pentru Adulti si pentru copii de +5 ani.

Parcarea este gratuită.

aquaswim antonio costea e1676463598843

Antonio Costea

@antoniocosteainstructorinot
0725.824.668 | [email protected]
Experienta: Fondator AQUA SWIM,17 ani de inot de performanta Steaua Bucuresti , Peste 20.000h predate – Instructor natatie 2008, Antrenor de inot din 2011

Deplasare in orice locatie ca si instructor
Individual 100 euro / sedinta | Grup 65 euro / sedinta

Tratarea apei cu ajutorul sării

Electroliza cu sare este o alternativă ecologică la tratamentul cu clor. Electroliza cu sare reprezintă o reacţie chimică în totalitate naturală.

La trecerea prin sistem, sarea se transformă instantaneu în hipoclorit de sodiu, altfel spus clor

natural. Clorul natural distruge, ca și clorul chimic, algele şi germenii cu o eficiență mare înainte de a se

retransforma în sare. Electroliza de sare se bazează astfel pe un ciclu perpetuu.

Apa din piscina se alimentează cu 5kg/mc sare nestabilizată (în condițiile în care apa mării are 35kg/mc), suficientă pentru un întreg sezon de îmbăiere. În momentul în care filtrarea este activă, ciclul de transformare incepe. Apa tratată astfel este uşor sărată. Este o salinitate redusă însă, mult mai mică decât a apei de mare sşi asemănătoare cu cea a lacrimilor umane.

Prin folosirea unui sistem de electroliză salină, se evită iritarea mucoasei şi a căilor respiratorii ale

bebeluşilor.

Procesul de electroliză produce hipocloritul de sodiu (NaOCI), ce disociază instantaneu în acid hipocloros, forma oxidantă a clorului tradițional, folosită la dezinfectarea apei piscinei.

Acidul hipocloros (HOCI) distruge atât materiile organice, cât şi agenții patogeni, algele, bacteriile. microorganismele. Apoi, clorul activ sub acțiunea razelor ultraviolete se transformă din nou în sare, gata să reia ciclul şi să producă din nou clor.

Atât acidul hipocloros, cât şi hipocloritul sunt dezinfectanti, dar cu comportamente diferite. Dintre cei doi, primul este mai eficient şi mai putemic chiar cu 80-100%. Acidul hipocloros se desparte în acid clorhidric (HCI) şi atomi de oxigen, iar oxigenul este un puternic dezinfectant. In consecință un procent mai mare de acid hipocloros este mai eficient pentru dezinfectare.

Nivelul de acid hipocloros scade pe măsura ce PH-ul crește. Când apa are PH scăzut va domina

HOCI, pe când în apa cu PH alcalin practic este prezent doar ionul hipoclorit CIO-

Pentru un PH de 6 vom găsi 80% acid hipocloros şi 20% hipoclorit. Cand PH-ul este 8, raportul se inversează. La PH de constant de 7,5 concentratiile sunt egale.

Stația de dozare PH este reglată astfel încât să mențină PH-ul din apa piscinei în jurul valorii de 7.3. Combinația dintre acidul hipocloros şi ionii de hipoclorit creează ceea ce numim „clorul liber rezidual”

sau „clor activ”. In mod normal clorul activ ar trebui să fie în jurul valorii de 1,0 mg/l într-o piscină interioară şi până

la 1,5 mg/l într-o piscină exterioară.