Lectii inot Oxford Gardens, Pipera

0746.684.668 – Campus Olga Gudynn, Bulevardul Pipera, Nr. 141, Voluntari, Ilfov, România

Program : Luni – Vineri 17.00 – 20.00

Aqua Swim aduce cursuri de înot în Pipera, la Campusul Olga Gudynn din Bulevardul Pipera 141. Piscina special dedicată copiilor, lângă cartierul Oxford Garden, beneficiază de un sistem de tratare a apei inovator cu electroliză de sare. Acest proces ecologic oferă un ciclu perpetuu, evitând iritarea mucoasei și căilor respiratorii ale copiilor. Acidul hipocloros și ionii de hipoclorit creează un ‘clor liber rezidual’, menținut în jurul valorii de 1,0 mg/l în piscinile interioare și până la 1,5 mg/l în cele exterioare. Parcarea privată este exclusivă pentru clienții cursurilor Aqua Swim Pipera. Învață înotul într-un mediu sigur și inovator!

ATENTIE !! ABONAMENTELE AU VALABILITATE FIXA SEDINTELE NEEFECTUATE IN TERMEN NU SE POT RECUPERA !!!
Abonamentele sunt nominale, numarul sedintelor si pretul acestora fiind valabile pentru un singur cursant.
Valabilitate este de 4 saptamani de cand s-a efectuat prima sedinta.
Cursurile se programează înainte cu cel putin 48 de ore, iar acestea pot fi anulate cu cel putin
24 ore înainte de efectuarea cursului, altfel acesta se va considera efectuat.

Adultii pot participa doar la cursurile individuale!
O lectie de înot durează 30 minte pentru copii de pana in 3 ani si 40 de minute pentru Adulti si pentru copii de +5 ani.

Parcarea este gratuită.

aquaswim antonio costea e1676463598843

Antonio Costea

@antoniocosteainstructorinot
0725.824.668 | [email protected]
Experienta: Fondator AQUA SWIM,17 ani de inot de performanta Steaua Bucuresti , Peste 20.000h predate – Instructor natatie 2008, Antrenor de inot din 2011

Tratarea apei cu ajutorul sării

Electroliza cu sare este o alternativă ecologică la tratamentul cu clor. Electroliza cu sare reprezintă o reacţie chimică în totalitate naturală.

La trecerea prin sistem, sarea se transformă instantaneu în hipoclorit de sodiu, altfel spus clor

natural. Clorul natural distruge, ca și clorul chimic, algele şi germenii cu o eficiență mare înainte de a se

retransforma în sare. Electroliza de sare se bazează astfel pe un ciclu perpetuu.

Apa din piscina se alimentează cu 5kg/mc sare nestabilizată (în condițiile în care apa mării are 35kg/mc), suficientă pentru un întreg sezon de îmbăiere. În momentul în care filtrarea este activă, ciclul de transformare incepe. Apa tratată astfel este uşor sărată. Este o salinitate redusă însă, mult mai mică decât a apei de mare sşi asemănătoare cu cea a lacrimilor umane.

Prin folosirea unui sistem de electroliză salină, se evită iritarea mucoasei şi a căilor respiratorii ale

bebeluşilor.

Procesul de electroliză produce hipocloritul de sodiu (NaOCI), ce disociază instantaneu în acid hipocloros, forma oxidantă a clorului tradițional, folosită la dezinfectarea apei piscinei.

Acidul hipocloros (HOCI) distruge atât materiile organice, cât şi agenții patogeni, algele, bacteriile. microorganismele. Apoi, clorul activ sub acțiunea razelor ultraviolete se transformă din nou în sare, gata să reia ciclul şi să producă din nou clor.

Atât acidul hipocloros, cât şi hipocloritul sunt dezinfectanti, dar cu comportamente diferite. Dintre cei doi, primul este mai eficient şi mai putemic chiar cu 80-100%. Acidul hipocloros se desparte în acid clorhidric (HCI) şi atomi de oxigen, iar oxigenul este un puternic dezinfectant. In consecință un procent mai mare de acid hipocloros este mai eficient pentru dezinfectare.

Nivelul de acid hipocloros scade pe măsura ce PH-ul crește. Când apa are PH scăzut va domina

HOCI, pe când în apa cu PH alcalin practic este prezent doar ionul hipoclorit CIO-

Pentru un PH de 6 vom găsi 80% acid hipocloros şi 20% hipoclorit. Cand PH-ul este 8, raportul se inversează. La PH de constant de 7,5 concentratiile sunt egale.

Stația de dozare PH este reglată astfel încât să mențină PH-ul din apa piscinei în jurul valorii de 7.3. Combinația dintre acidul hipocloros şi ionii de hipoclorit creează ceea ce numim „clorul liber rezidual”

sau „clor activ”. In mod normal clorul activ ar trebui să fie în jurul valorii de 1,0 mg/l într-o piscină interioară şi până

la 1,5 mg/l într-o piscină exterioară.

Locație AquaSwim Pipera

AquaSwim este locul unde înotul devine o aventură pentru cei mici! Într-o locație de lux din inima Piperei, pe Bulevardul Pipera 141, în Campusul Olga Gudynn, AquaSwim oferă cursuri de înot pentru copii și bebeluși adapte oricărui nivel. În vecinătatea cartierului Oxford Garden, locația în care AquaSwim oferă cursuri de înot pentru copii și bebeluși este dotată cu un sistem inovator de tratare a apei prin electroliză de sare, care nu irită mucoasa și căile respiratorii ale copiilor. Parcarea noastră privată este disponibilă exclusiv pentru clienții AquaSwim Pipera. Descoperă plăcerea înotului într-un mediu sigur și inovator!

Cine poate participa la cursurile de înot AquaSwim Pipera?

Cursurile de înot de la AquaSwim Pipera sunt concepute special pentru copii și bebeluși. Asta înseamnă că toate programele și lecțiile de înot sunt adaptate pentru a satisface nevoile specifice ale acestor categorii de vârstă.

Pentru bebeluși, cursurile de înot sunt o ocazie excelentă de a se familiariza cu apa și de a dezvolta abilități motorii de bază. În plus, cursurile de înot pentru bebeluși pot ajuta la îmbunătățirea somnului și a apetitului.

Cursurile de înot pentru copii oferite de AquaSwim Pipera nu numai că îi învață pe cei mici să înoate, dar le oferă și o serie de beneficii suplimentare. Înotul este o formă excelentă de exercițiu, ajutând la îmbunătățirea forței, flexibilității și rezistenței. De asemenea, cursurile de înot pentru copii îi pot ajuta pe aceștia să își dezvolte încrederea de sine și abilitățile sociale, deoarece copiii învață să coopereze și să se joace împreună într-un mediu sigur.

La AquaSwim Pipera, fiecare lecție de înot pentru copii și bebeluși este predată de instructori calificați, care sunt dedicați să asigure o experiență pozitivă și plăcută pentru micii înotători, în timp ce învață să înoate. Indiferent dacă copilul dumneavoastră este un înotător începător sau are deja unele abilități, AquaSwim Pipera are un program care să se potrivească nevoilor lor.

Cum asigură AquaSwim Pipera siguranța copiilor și bebelușilor în timpul cursurilor de înot?

În timpul orelor de înot pentru copii și bebeluși din Pipera, AquaSwim pune un accent deosebit pe siguranță. Toate lecțiile de înot pentru copii și bebeluși sunt supravegheate de instructori de înot calificați și experimentați, care sunt instruiți să asigure un mediu de învățare sigur și prietenos. Mai mult, AquaSwim Pipera utilizează un sistem de tratare a apei inovator cu electroliză de sare. Acest sistem asigură că apa din piscină este curată și sigură pentru copii și bebeluși, reducând riscul de iritații ale pielii sau ale ochilor.

Copilul meu nu a mai fost niciodată la înot. Lecțiile de înot pentru copii de la AquaSwim Pipera sunt potrivite și pentru începători?

AquaSwim Pipera înțelege că fiecare copil este unic și are propriul său ritm de învățare. De aceea, cursurile de înot pentru copii sunt adaptate pentru a se potrivi fiecărui nivel de experiență, inclusiv începătorilor. Instructorii de la AquaSwim Pipera sunt special instruiți pentru a lucra cu copiii care nu au mai fost la înot înainte. Ei folosesc o abordare pas cu pas, începând cu familiarizarea copilului cu apa și încurajându-l să se simtă confortabil și în siguranță.

Cum pot învăța copiii să înoate pas cu pas la AquaSwim Pipera?

La AquaSwim Pipera, lecțiile de înot pentru copii sunt structurate într-o manieră pas cu pas, fiind adaptate la vârsta și nivelul fiecărui micuț.

În primul rând, copiii sunt familiarizați cu mediul acvatic. La primele lecții de înot, copiii vor învăța cum să intre și cum să iasă din apă în siguranță, cum să se simtă confortabil cu apa pe față și cum să-și controleze respirația sub apă. După ce se simt confortabil în apă, următoarele lecții de înot pentru copii se vor concentra pe conceptele de bază ale înotului, cum ar fi plutirea, mișcarea picioarelor și a brațelor și coordonarea respirației. Aceste abilități sunt practicate prin jocuri și exerciții distractive.

Pe măsură ce copiii progresează, ei sunt învățați diferite stiluri de înot, cum ar fi craul, spate, fluturele și brasul. Fiecare stil este învățat pas cu pas, începând cu mișcările de bază și progresând spre tehnici mai complexe.

Care sunt facilitățile pe care le oferă AquaSwim Pipera?

Oferim o serie de facilități clienților noștri, iată câteva dintre acestea:

  • Bazin de înot pentru copii: Locația unde AquaSwim Pipera își desfăsoară cursurile de înot dispune de un bazin special conceput pentru copii și bebeluși.
  • Parcare privată: AquaSwim Pipera oferă parcare privată exclusivă pentru părinții copiilor care participă la cursurile de înot, ceea ce face ca accesul la locație să fie convenabil și ușor.
  • Program flexibil: AquaSwim Pipera oferă cursuri de înot pentru copii și bebeluși de luni până vineri, între orele 17.00 și 20.00, dar și sâmbăta, între orele 10.00 și 13.00.
  • Instructori calificați: Toți instructorii de la AquaSwim Pipera sunt calificați și experimentați în lucrul cu copiii și bebelușii. Aceștia sunt dedicați să creeze un mediu de educativ și prietenos în timpul lecțiilor de înot.
  • Locație de lux: AquaSwim își desfășoară orele de înot pentru copii și bebeluși într-o locație de lux din inima Piperei, oferind acces facil în zonă tuturor părinților din împrejurimi și nu numai.

Pot asista la lecțiile de înot ale copilului meu?

Echipa Aqua Swim Pipera nu vă recomandă să fiți prezenți la lecțiile de înot ale copilului dumneavoastră. În schimb, vă invităm să ne acordați încrederea pe care o acordăm și noi antrenorilor noștri experimentați, care fac din fiecare oră de înot pentru copii o experiență de învățare plăcută și armonioasă! Există locuri special amenajate în apropierea bazinului de înot, de unde puteți observa cum decurg lecțiile de înot ale copilului dumneavoastră. Instructorii AquaSwim sunt calificați și au studii în domeniul educației fizice, așadar vă sugerăm aveți încredere în noi și să vă bazați pe feedback-ul copilului dumneavoastră odată ce ședința de înot se încheie. Am observat că, atunci când părinții au fost prezenți la primele lecții de înot ale copilului, acesta a fost mai reținut, mai timid și a avansat mai încet. Decizia vă aparține!

Ce se întâmplă dacă micuții se simt rău și nu pot ajunge la cursurile de înot?

Dacă micuții nu se simt bine și nu pot participa la cursurile de înot, AquaSwim Pipera vă pune la dispoziție posibilitatea de a anula ședința cu cel puțin 24 de ore înainte. Pentru a extinde durata de valabilitate a abonamentului, este necesar să ne trimiteți o imagine cu recomandarea medicului de familie. Vă rugăm să rețineți că abonamentul nu va fi extins peste perioada de 4 săptămâni, dacă nu ne informați în timp util despre starea de sănătate a copilului dumneavoastră.