Înotul și efectele uluitoare asupra sistemului imunitar

aug 14, 2017 | Uncategorized

Pentru un sistem imunitar fortifiat, pregătit să facă față iernii, și un tonus de invidiat chiar și în cele mai înnorate zile de februarie, va recomandăm înotul. La piscina din cadrul Hotelului Ramada Plaza, clubul Aqua Swim va asteapta cu o piscina încălzită, curată, luminoasă și foarte primitoare, pentru a înota oricând programul vă permite (în intervalul 8-20 de luni până vineri sau 9-17, sâmbăta și duminica).

Antrenori tineri dar experimentați, pasionați de înot, vă așteaptă la sesiunile individuale de inițiere în înot, sau la cele de grup pentru perfecționare și recuperare medicală.

Vara toată lumea se gândește brusc la înot, de aceea noi vă așteptăm la bazin IARNA! Efectele asupra sănătății și asupra sistemului imunitar nu sunt deloc de neglijat! Chiar și medicii recomandă înotul indiferent de anotimp sau de vârstă! Înotul are efecte benefice pentru plămâni, ajută la reglarea respirației și întărește imunitatea. Atmosfera umedă și caldă de la bazin contribuie la starea de bine în zilele friguroase iarnă și vă vor determina să reveniți la sedințele de înot.

Dacă sunteți o fire mai sedentară, puteți să practicați înotul în ritmul propriu. Este un sport care nu presupune foarte mult efort și poate fi practicat inclusiv de persoane cu o sănătate mai fragilă. Copiii sau bătrânii, care sunt mai vulnerabili în fața gripelor de sezon, îți vor întări prin înot sistemul imunitar și ăți vor îmbunătăți starea de sanatate.

Înotul face bine și la starea de spirit – veniți la piscină iarnă, alături de membrii echipei Aqua Swim, și veți înțelege la ce ne referim – un tonus mai bun, mai multă vigoare și o sănătate de fier! Înotați mai mult, luați mai puține pastile!

0 Comments