O stare de bine – înotul pentru viitoarele mămici

aug 16, 2017 | Uncategorized

Când o viitoare mămică ne pășește pragul, ziua noastră devine mai bună. Și-așa suntem o echipă imposibil de veselă și mereu gata să ne distrăm la ”serviciu”, dar când vedem mămici cu burtici, avem un motiv în plus să ne bucurăm – înseamnă că au de două ori încredere în noi, și pentru ele și pentru bebelușul care se dezvoltă în burtică.

Înotul este una dintre cele mai indicate activități fizice pentru viitoarele mămici de a se adapta schimbărilor corporale prin care trec în cele 3 trimestre de sarcină și de face față creșterii în greutate inevitabile și a dificultății de a mai face efort fizic.

Medicii recomandă mișcare, iar dacă medicul direct își dă acceptul, înotul este cea mai bună soluție pentru a vă păstra în formă și a face efort moderat și supravegheat. Sunt și alte opțiuni pentru mișcare, dar gimnastica pentru gravide nu este pe toate gusturile, iar sala presupune efort și o oboseală inutile. Pentru a fi cât mai în formă la naștere și a vă recupera cât mai ușor după aceea, vă așteptăm la înot!

Mișcarea în bazin este mult ușurată de apă, corpul se simte mai în largul lui în mediul acvatic, și așa veți înțelege mai bine cum se simte bebelușul în burtică – permanent înconjurat de lichid. Indiferent de gândurile care vă aduc spre piscină, vă promitem că vă veți simți excelent, mai relaxate, mai detașate, făcând mișcare în ritmul propriu și într-o atmosferă prietenoasă și grijulie. Veți fi surprinsă de cât de ușoară vă veți simți după câteva ture de bazin – articulații și mușchii se vor relaxa, spatele nu vă va mai durea, iar picioarele vor fi din nou ușoare. Și veți avea un tonus de invidiat!

Alegeți o piscină curata și confortabilă, care vă oferă condiții excepționale, în incinta Ramada Plaza hotel. Cubul Aqua Swim vă așteaptă cu un program flexibil, cu un mecanism de programare online prietenos și cu multă bucurie – echipa noastră de instructori vă apreciază efortul și vă stă la dispoziție cu sfaturi de adaptare la noua perioada prin… înot!

0 Comments