Înot sau sală? Poate amândouă. Câteva avantaje ca să decideți singuri!

aug 11, 2017 | Uncategorized

Vă place să vă mențineți în formă și nu vă codiți când e vorba de efort fizic. Vreți să supliniți orele de birou cu puțină mișcare în mod organizat. Oscilați dacă să mergețila sală, să faceți jogging sau să înotați. Efortul e același. Totuși, înotul are câteva avantaje care ies în evidență:

Fizic sculptural – înotul are darul de a modela corpul și de a îmbunătăți tonusul fizic. Imaginea lui Poseidon, zeul mării, cu torsul sculptat, cu umerii și pieptul emanând forță, este un simbol pentru orice înotător. Înotul va fi o revelație din acest punct de vedere!

Energie & bună dispoziție – Calitățile purificatoare ale apei asupra organismului sunt evidente în orice domeniu. Să faceți mișcare în apă înseamnă să vă eliberați de stresul cotidian, să vă relaxați, să vă detașați, să vă reîncărcați bateriile. Atmosfera de la Aqua Swim și calitatea piscinelor din cadrul Ramada Plaza va fi un plus în acest sens.

Disciplină și relaxare – Suntem sătui de haosul cotidian, avem nevoie din când în când de un refugiu. Vă puteți refugia prin înot – învățați să înotați, perfecționați-vă stilul și veți avea mereu un loc perfect în care să vă refugiați. Înotul e o stare de spirit – relaxați-vă!

Armonie – Atmosfera plăcută de la Aqua Swim și piscinele de calitate superioară, apa filtrată și temperatura aerului optim reglată asigură o stare de relaxare de neegalat. Având mediul perfect asigurat, vi se părea mai ușor să faceți mișcare, veți rezista mai mult și veți aprecia experiența în profunzime.

Sănătate – Înotul este o binecuvântare pentru durerile de spate și de picioare. Și nu numai – tot corpul devine mai ușor și mai elastic în apă. Practicat corect, înotul dă dependență – o dependență sănătoase în toate privințele.

Simplitate – Pentru înot nu aveți nevoie un echipament sportiv sofisticat și nici de încălțăminte ultimul răcnet. Aveți nevoie de un costum de baie, de cască și de papuci. Opțional, de ochelari pentru înot. Echipa Aqua Swim vă așteaptă la piscinele Hotelului Ramada Plaza.

Inițiere la orice vârstă – Chiar dacă azi nu știți să înotați, nu este niciodată prea târziu. Înotul se poate învăța și practica la orice vârstă. Programează-ți o vizită la noi și te vei convinge că să înoți E UȘOR!

0 Comments