Creșteți și înotați

aug 10, 2017 | Uncategorized

Înotul e mai mult decât un sport, e un mod de viață (pentru unii) sau un mod de a avea o viață mai bună (pentru alții). Cu cât învață mai repede să înoate, cu atât oamenii se pot bucura vreme mai îndelungată de efectele sale benefice asupra organismului și a dezvoltării psihice.

În epoca internetului, copiii au nevoie de o alternativă cel puțin la fel de solicitanță și de provocatoare ca un joc pe calculator ca să iasă din casă. Dacă inițierea în înot e profesionist făcută și piscina la care vă abonați oferă mediul prielnic dezvoltării, s-ar putea ca înotul să fie alternativa ideală pentru copilul dumneavoastră. După primele ședințe veți observa o schimbare în bine – un tonus mai bun, un aspect fizic mai bine conturat, mai multă energie, bună dispoziție și disponibilitate la înot.

Tot mai multe școli au început să introducă ore de înot în locul clasicelor ore de sport. Copiilor le place mai mult să facă mișcare în apă. Nu se încaieră, nu transpiră, nu se îngrămădesc, nu se lovesc – ba chiar după ce înoată, se mai și bălăcesc puțin și se distrează – joaca în apă e terapie curată!

Prin înot, copii devin mai siguri pe ei, mai încrezători în forțele proprii și mai energici. Copii vin de plăcere la piscină, își fac prietenii și învață să înoate cu instructori profesioniști. Și pentru părinți este ușor – nu trebuie să vă bateți copilul la cap ca să iasă din casă, iar echipamentul este simplu de procurat (costum de baie, cască și papuci). Piscina este deschisă în toate anotimpurile, nu va fi nicio piedică să învățați rapid și să practicați constant înotul, îmbunătățindu-vă stilul de înot de la o ședință la alta.

Înotul înseamnă bucurie – copiii vor fi primii care vor aprecia lecțiile de înot de la Aqua Swim. Veniți și convingeți-vă singuri!

0 Comments