Luni-Vineri: 07:00 - 20:00, Sambata-Duminica: 08:00 - 14:00 0725 824 668

LECTII DE INOT PENTRU ADULTI

Învață alături de profesioniști

Prima oră de înot e de neuitat în această nouă aventură a ta. Învață alături de instructorii noștri pentru cele mai plăcute experiențe și îți garantăm că ai să revii pentru aprofundare și învățare pe termen lung.

Program personalizat

Instructorul tău de înot e mai mult decât un antrenor – va fi coechipierul tău în toate privințele. De aceea veți stabili împreună ce e mai bine pentru tine și îți va propune un program personalizat de învățare, adaptat nevoilor tale.

Dezvoltare armonioasa

Înotul are darul de a modela corpul și de a îmbunătăți tonusul fizic. Imaginea lui Poseidon, zeul mării, cu torsul sculptat, cu umerii și pieptul emanând forță, este un simbol pentru orice înotător.

BENEFICIILE ÎNOTULUI ȘI AVANTAJELE AQUA SWIM

Sport complex

Înotul este un sport complex, în care veți învața despre disciplină, armonie, echilibru, care vă va da puterea de a înota printre provocări și de a învinge incertitudinile. După o oră de înot te vei simți plin de energie, binedispus și mai sănătos în toate privințele. La clubul Aqua Swim poți practica înotul cu sprijinul unei echipe de profesioniști.

Învățarea treptată a diferitelor stiluri de înot

Cursurile Aqua Swim pentru începători sunt concepute astfel încât să te familiarizezi treptat cu stilurile de înot, pentru a-l găsi pe cel în care te simți cel mai confortabil să îl practici. Îți recomandăm să te consulți cu medicul tău înainte de a începe cursurile de înot. Sesiunile de instruire durează între 30 și 50 de minute – grăbește-te să îți faci o programare!

Inotul – sanatate curata

Dacă nu ai mai înotat până acum, pregătește-te pentru experiențe unice alături de instructorii noștri. Pasionați de ceea ce fac, îți vor transmite și ție dragostea de a face mișcare în apă. Când te scufunzi în apă, un procent din greutatea ta este preluat de apă, așa că poți să te miști mai ușor, să îți tonifici musculatura și să faci exerciții de rezistență. Înotul dezvoltă în mod armonios musculatura, mai ales în zona umerilor, a spatelui și a pieptului. Înotul este sănătate curată – mișcările complexe cresc flexibilitatea la nivelul articulațiilor, iar inima pompeaza mai rapid, oxigenând suplimentar organismului.

Armonia mișcării, suplețea trupului

Înotul este echivalent cu arderea accelerată a caloriilor. Reduci astfel riscurile bolilor cardio-vasculare, a diabetului și eviți complicațiile cauzate de tensiunea arterială. Indiferent de greutatea ta, în apă te vei simți în largul tău și vei putea înota pentru o sănătate mai bună, o perspectivă mai optimistă în viață. O jumătate de oră de înot este echivalentul unei tablete de ciocolată – mai multe endorfine, mai multă bucurie în inima ta.

Mai mult oxigen, mai multă voie bună

Înotul te va relaxa, datorită mișcărilor elaborate de stretching și va îmbunătăți respirația. Înotul este recomandat inclusiv astmaticilor, îmbunătindu-le capacitatea de a respira. Plămânii devin mai puternici iar aerul specific bazinelor de inot, cu umiditate crescută, contribuie la oxigenarea eficientă a organismului.

Recomandat tuturor, fără discriminare

Înotul e mai mult decât un sport, e un fel anume de a te bucura de viață. Înotul te învață în sine anumite valori care îți conturează filozofia de viață. De aceea noi îl recomandăm indiferent de vârstă, de gen, de stil de viață sau de profesie, pentru dezvoltarea ta armonioasă. Îl recomandăm viitoarelor mămici, în timpul sarcinii (cu avizul medicului), pentru dezvoltarea sănătoasă a bebelușului – apa oferă o senzație de ușurare și relaxare pentru coloana vertebrală, ligamente și mușchi.

FORMULAR DE CONTACT

DETALII CONTACT

ADRESA

Ramada Plaza Bucharest, Bd. Poligrafiei 3-5 B, Bucureşti 013704

Telefon

Antonio Costea: 07CLUBINOT / 0725.824.668

Club Manager

Ronen Stanciu: 0721.523.589

Instructor & Coordonator echipa

MAIL

antonio.costea@aquaswim.ro

ronen.stanciu@aquaswim.ro