Antrenamente Dedicate

Înot profesionist sau înot de plăcere, la Aqua Swim vei avea parte de: instructori profesioniști, piscine curate, apă oxigenată și permanent filtrată, cursuri adaptate programului tău și multă atenție! Înotul este ca o limbă străină – cu cât înveți mai bine lucrurile de baza încă de la început, cu atât îți va fi mai ușor să îl practici. Și pentru că e recomandat să înveți o limbă străină cu nativi, instructorii noștri de înot sunt ca niște nativi – au deprins înotul de foarte tineri, au făcut înot de performanță și acum sunt mai mult decât pregătiți să te învețe tainele acestei discipline aparte.

La Aqua Swim aveți parte de instructori individuali și specializați pentru fiecare categorie de vârstă, începând de la +2 ani.

SESIUNI INDIVIDUALE

s

Atenție permanentă

Dacă optezi pentru sesiuni individuale, poți să fii sigur că beneficiezi de toată atenția noastră. Ne concentrăm exclusiv la tine, pentru a depăși rapid primele etape ale învățării tale și pentru a aprofunda  stilurile de înot împreună.

Program flexibil

Știm că ai un program încărcat, tocmai de aceea suntem flexibili și ne adaptăm agendei tale. Stabilește cu instructorul tău cel mai bun orar de cursuri de înot, oricând în timpul programului nostru.

Timp minim, rezultate maxime

Antrenamentele individuale sunt cheia unui progres imediat. Încă de la a doua ședință de înot vei avea mai multă încredere în tine și vei începe să faci echipă cu instructorul tău personal.

SESIUNI DE GRUP

Ca în orice sport, și în înot competiția poate fi motorul progresului rapid. Dacă optezi pentru ședințe de înot în grup restrâns, vei învăța mai repede ce trebuie și ce nu trebuie să faci în apă – puterea exemplului este covârșitoare.

Suntem flexibili, deci stabilește programul de înot împreună cu instructorul!

Grup restrâns 2

Dacă vrei să înveți să înoți împreună cu copilul tău, sau ai doi copii de vârste apropiate care vor să învețe să înoate, îți recomandăm sesiunile în grup restrâns. Alege un program de înot adaptat nevoilor tale, împreună cu instructorii noștri acreditați!

Grup restrâns 3-5

Suntem preocupați în primul rând de calitatea sesiunilor de învățare din bazin. De aceea recomandăm maxim 5 persoane, de preferat copii, la cursurile de înot în grup restrâns. Fie în familie, fie în grupul de prieteni, învață să înoți cu pasiune, alături de instructorii noștri!

GRUP EXTINS

Grup organizat

O ieșire cu clasa sau cu prietenii la înot? Dacă vă place să veniți la bazin în echipă ca să vă perfecționați stilul de înot, vă recomandăm pachetele de înot în grup organizat cu un instructor specializat. S-ar putea să vă simțiți atât de bine, încât să nu mai puteți renunța. Instructorii noștri știu trucuri menite să anime grupurile și să binedispună echipele în formulă extinsă.

Antrenamente de grup

Știi să înoți și vrei să ai parte de activități dinamice în bazin, alături de instructorii noștri? Vino la sesiunile noastre de antrenament de grup, dedicate îmbunătățirii și perfecționării abilităților tale de înot. Un pic de competiție nu strică niciodată, iar antrenamentele de înot în grup sunt o provocare.

Sesiunile de antrenament în grup pot fi o completare la sesiunile individuale de înot și sunt recomandate cursanților avansați. Aqua Swim vă recomandă ambele tipuri de antrenament alături de instructorii noștri pasionați de înot de performanță chiar și în timpul liber.