Cine suntem

Despre noi

Suntem o echipă tânără, profund pasionată de înot. Pentru noi înotul e mai mult decât un sport sau un mod de relaxare, e un mod de a fi. Înotăm cu pasiune și asta dorim să vă transmite atunci când participați la cursurile dedicate: dragostea față de înot. Cursurile noastre sunt adaptate nevoilor fiecăruia, iar instructorii noștri sunt pregătiți să lucreze atât cu cei mari, cât și cu cei mai mici!

Am înființat Asociația Club Sportiv Aqua Swim în 2010, din pasiune față de înotul învățat în mod profesionist, iar instructorii noștri, unii extrem de tineri, au peste 10 de experiență în înot profesionist. Din 2011 ACS Aqua Swim este afiliată la Federația de Natație și Pentatlon Modern.

De-a lungul timpului am avut parteneriate cu diferite locații pentru cursurile de înot oferite, dar din 2014 colaborăm exclusiv cu Hotelul Ramada Plaza.

 

Cui ne adresam

Înotul e mai mult decât un sport, e un fel anume de a te bucura de viață. Înotul te învață în sine anumite valori care îți conturează filozofia de viață. De aceea noi îl recomandăm indiferent de vârstă, pentru dezvoltarea ta armonioasă. Și îl recomandă indiferent de profesie sau stil de viață – fie că ești dinamic sau sedentar, fie că știi să înoți și vrei să te perfecționezi. Medicii s-ar putea să vi-l recomande cu cât înaintați în vârstă – pentru afecțiuni ale spatelui, pentru tonusul fizic general, pentru recuperări medicale. Alături de echipa Aqua Swim vei avea parte de bucurii incredibile în bazinele din cadrul Hotelului Ramada Plaza.

 

Certificari

16144477 1214761185281341 104701457 n