Classes

Sesiuni de Grup

dragos tud grup2

 

Prin clasele de inot in grup intelegem participarea in mod organizat, in cadrul unei activitati, a unui grup de copii sub indrumarea unui instructor specializat.

Pe langa binecunoscutele efecte pozitive asupra organismului (forta, rezistenta, viteza, coordonare, elasticitate musculara, cresterea rezistentei aerobe si anaerobe etc) dezvolta spiritul competitiv, spiritul de echipa, creandu-se o atmosfera speciala.

Putem considera o grupa de inot ca fiind un antrenament personal de grup, fara insa a ne focusa pe prioritatile fiecarui individ in parte, ci mai degraba un antrenament unde toti participantii, prin miscare, se simt bine.

Avand in vedere beneficiile antrenamentelor personale cat si cele ale claselor de aerobic, putem trage concluzia ca exista o interdependenta, complexitatea lor ajutandu-ne sa obtinem cele mai bune rezultate.

Putem considera clasele de inot ca o completare a antrenamentelor noastre personale, fiind recomandate cursantilor mai avansati. De aceea, noi ca antrenori, la clubul nostru, recomandam ambele sisteme de antrenament.

Sesiunile de grup sunt organizate de catre Dragos Tudor, iar numarul maxim de participanti este 8. 

Intrarile la sesiunile de grup se fac pe baza de programare la numarul:

Tel: 07AQUASWIM | 0727.827.946