Cursuri inot – Copii

Avantajele inotului, pentru copii – la AquaSwim

 

Inotul este o activitate sportiva sanatoasa, cu mari beneficii pentru copii. Cursurile de inot oferite de www.aquaswim.ro  se adreseaza parintilor care cauta pentru copii lor o recreere si o destindere reala, pe care o ofera practicarea inotului. Antrenori specializati vor ajuta  ca micutul vostru sa depaseasca cu succes teama de apa si sa deprinda tainele diferitelor stiluri de inot, intarindu-si vitalitatea si forma fizica.

Lectiile de inot la bazinul Aquaswim  sunt o forma de efort fizic ce dezvolta armonios musculatura copilului, ajuta la dezvoltarea reflexelor motorii, la cresterea rezistentei fizice si la intarirea sistemului imunitar. Inotul are efecte benefice pentru copii, relaxandu-i si ajutandu-i sa isi consume energia intr-un mod sanatos. Astfel, copilul dumneavoastra va dormi mai bine, va avea pofta de mancare si cresterea sa va evolua armonios, in perioada copilariei dar si a adolescentei. In epoca tehnologiei, cei mici petrec din ce in ce mai mult timp in fata ecranelor, la calculator, telefon sau consola de jocuri. Copii au nevoie de sport, de miscare si nu in ultimul rand de distractie.

Inotul este un mod placut de a arde calorii, fiind recomandat copiilor cu probleme de greutate. Spre deosebire de alte sporturi, inotul este o activitate fizica mai usoara, pe care copii o vor aprecia cu siguranta. Daca copilul dumneavoastra sufera de astm, atunci prin inot isi va imbunatati respiratia si va scadea riscul crizelor de astm. Deformarile la nivelul coloanei, intilnite tot mai des la copii, se pot ameliora tot prin intermediul inotului. Cursurile de inot ajuta la formarea sistemului osos, la o musculatura armonioasa. Este un sport cu risc minim de accidentari, iar practicandu-l, cel mic isi va proteja articulatiile si ligamentele, isi va dezvolta mai multe grupe musculare si va creste sanatos. Nu este un sport costisitor, iar echipamentul simplu pentru inot va fi o achizitie foarte utila, daca decideti ca fiul sau fiica dumneavoastra sa urmeze cursuri de inot la www.aquaswim.ro

Bazinele ofera o igiena perfecta, iar instructorii nostri de inot sunt pregatiti sa va ajute copilul in deprinderea  diferitelor stiluri de inot. Copii vor socializa in grupul lor de antrenament, devenind mai increzatori, mai activi  si mai competitivi. Cine stie, poate urmand cursuri de inot, copilul dumneavoastra isi va descoperi un talent de care nu ati fost constienti pana acum? Chiar daca nu va ajunge sa practice inot de performanta, copilul dumneavoastra va face miscare, se va juca si se va distra alaturi de alti copii, intr-o activitate sportiva extrem de benefica pentru dezvoltarea lui.  Inotul imbunatateste starea psihica a copilului, inlaturand starile de anxietate si ofera buna dispozitie si relaxare. Acest sport creste capacitatea de concentrare, imbunatateste reflexele si stimuleaza inteligenta. Copii care stiu sa inoate se pot orienta mai tarziu cu mai mare usurinta si spre alte sporturi, vor avea un corp dezvoltat armonios si vor aprecia beneficiile activitatii fizice pe tot parcursul vietii.

Bazinul de inot de la www.aquaswim.ro , in cadrul Ramada Hotel , va ofera diferite tipuri de abonament , din care puteti alege nivelul dorit pentru copilul dumneavoastra ( incepatori sau avansati). Va asteptam cu drag la noi, pentru a beneficia de avantajele inotului pentru sanatatea si dezvoltarea armonioasa a copilului dumneavoastra.