Cursuri de inot pentru adulti

Cursuri de inot pentru adulti

Cursuri de inot pentru adulti

 

Multe persoane nu stiu sa inoate si isi imagineaza ca la varsta adulta este dificil sa inveti.Nimic mai gresit.La www.aquaswim.ro  veti avea ocazia sa va convingeti  de contrariu. Inotul este un sport minunat si poate fi invatat la orice varsta. Aici avem antrenori specializati, care au experienta si rabdare. Va vor invata cum sa invingeti teama de apa si cum sa va acomodati cu bazinul de inot. Pentru adulti, va fi o provocare deosebita invatarea inotului. Este o senzatie minunata sa simtiti cum plutiti in apa, cum inaintati si apoi cum faceti progrese pe care nu le credeati posibile in practicarea acestui sport. Deci nu este dificil pentru orice adult sa invete inotul.

Cursurile de inot la www.aquaswim.ro sunt oferite clientilor conform unui program flexibil. Orele se programeaza cu cel putin 24 de ore inainte. Beneficiati de antrenori pentru grupuri restranse sau puteti opta pentru cursuri individuale. In functie de programul dumneavoastra va puteti planifica orele de inot in timpul zilei, incepand cu ora 9 , pana seara la ora 20. Abonamentele sunt flexibile, iar preturile convenabile, incepand cu 480 ron pe luna, pentru un abonament cu 8 intrari, in grup mare, si program fix.

Echipa de instructori de la www.aquaswim.ro este tanara, dar foarte bine pregatita. Puteti alege un antrenor care sa se ocupe special de dumneavoastra, daca optati pentru un curs individual.Veti afla raspunsul la orice intrebare legata de inot, veti fi indrumati si sfatuiti permanent. Inotul est un sport aproape lipsit de risc, iar in bazinul Aquaswim sunteti in siguranta alaturi de echipa noastra.

Cursurile de inot isi propun sa va initieze in practicarea inotului dar daca deja stiti sa inotati si vreti sa va alaturati cursantilor pentru perfectionare, atunci ati facut alegerea potrivita. Este esential sa cunoasteti bine cateva stiluri de inot, iar pentru perfectionare va trebuie ajutorul profesionistilor. Deprinzand corect miscarile de inot, inca de la inceput, veti inota astfel incat sa beneficiati de toate avantajele acestui sport. Va veti dezvolta armonios diferite grupe de muschi, va veti modela frumos trupul si veti fi mai sanatosi si bine dispusi.

Nu ezitati sa va inscrieti la cursurile de inot la www.aquaswim.ro. Cu fiecare luna, veti descoperi ca faceti progrese si ca incepeti sa simtiti efectele pozitive ale inotului. Ca orice sport, poate avea si anumite contraindicatii, daca nu va este recomandat efortul fizic. Inainte de a incepe cursurile de inot, intrebati medicul de familie daca sanatatea dumneavoastra va permite practicarea inotului. Daca aveti permisiunea sa, atunci ramane doar sa aveti un echipament de inot ( costum de baie, casca, papuci, prosop) si va asteptam la piscina. In cadrul hotelului Ramada, Aquaswim va ofera cursuri profesioniste de inot pentru adulti.

 

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *